Naampuzzel uit berkenhout van CRE8

Een puzzel valt hier altijd in de smaak, maar een houten naampuzzel is natuurlijk helemaal een succes. Onze kleuter vindt alles waar zijn naam op staat helemaal geweldig, want zijn naam kan hij al lezen. En nu ook zelf maken met de lente special van CRE8. Dat is simpelweg de vertrouwde puzzel van CRE8 in extra zonnige kleuren.

In de lente zijn er zonnige puzzels van CRE8

Bij CRE8 kun je terecht voor een origineel cadeau, je laat hem 3D-printen of lasersnijden. Deze lente hebben ze limited-edition-puzzels. CRE8 is een sociale firma; een Amsterdamse winkel én webshop.

Naampuzzel CRE8

‘We krijgen vaak enthousiaste reacties op de frisse kleuren van onze naam- en ABC-puzzels’, zegt Maria Nguyen, mede-eigenaar van CRE8. ‘En ze worden nog altijd veel gekocht. Maar toch leek het ons leuk om ook eens andere kleuren te gebruiken. Om eens iets nieuws te proberen. Dat hadden we eigenlijk nog nooit gedaan met deze puzzels – en de lente leek ons een mooie aanleiding.’

Jonge ambachtslieden

De zonnigere kleuren vormen het enige verschil met de bekende variant, benadrukt Maria. ‘Ook onze Lentespecial maken we zelf van berkenhout en acrylaat.’ CRE8 heeft hiervoor speciale lasersnijders en begeleidt jongeren om die te bedienen. ‘Onze ambachtslieden-in-opleiding werken de puzzels tot in de puntjes af en geven altijd een persoonlijke touch aan hun werk. Elke puzzel die een jongere maakt, draagt zijn of haar stempel.’

Winkel en werkplaats

CRE8 is een cadeauwinkel in hartje Amsterdam die haar producten recht voor je ogen maakt. Een webshop waar je originele geschenken (in)koopt. Een kleine fabriek waar je je ontwerp laat 3D-printen of lasersnijden. En een stichting die jongeren de kans geeft deze ambachten te leren. Een gastvrije winkel-en-werkplaats-in-één, kortom, met volle aandacht voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

Ik vind het ook heel erg leuk dat er op onze puzzel ook zichtbaar is door wie de puzzel is gemaakt. Alexander heeft onze puzzel gemaakt, dat maakt het toch nog persoonlijker!

CRE8 hout naampuzzel

Wat vinden we van de houtennaampuzzel?

Mijn zoontje van 4 jaar  is altijd blij als een cadeautje wordt bezorgd. De postbode doet het vaak goed bij hem. De puzzel heeft hij meteen met veel plezier gemaakt. Ik zelf ben gek op houtenspeelgoed. Dat is toch vaak wel erg mooi en ik vind het ook mooi dat CRE8 een sociale functie heeft. De ABC-puzzels en cijferpuzzels zien er ook gaaf uit. De klokken moet je ook sowieso even bekijken, die zijn heel gaaf en er zijn mooie kleurcombinaties bij het hout. De puzzels zijn in principe voor kinderen vanaf ongeveer 3 jaar, maar mijn dochtertje had er ook al veel plezier van met haar 2 lentes. Je moet alleen wel altijd goed op de kleine stukjes letten, vandaar ook de richtleeftijd.

De houtennaampuzzel is verkrijgbaar in de webshop en in de cadeauwinkel van CRE8 vanaf € 22. De prijs is afhankelijk van het aantal letters. Mijn zoontje heeft vier letters in zijn naam, dus dat is voor deze puzzel gunstig.

Shop hier zelf je lentepuzzel.

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Houten naampuzzel CRE8
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *