De beste outfits voor Kerst en Oud & Nieuw

Met een feestelijke outfit maak je Kerst en Oud & Nieuw uiteraard nog sfeervoller. Kerst draait bij veel mensen natuurlijk om feestelijkheden en om eten. Je begint vaak al ’s morgensvroeg met een uitgebreid kerstontbijt of wellicht mag je juist eindelijk een keer uitslapen en schuif je aan bij een kerstbrunch voordat je de dag afsluit met een uitgebreid meerdere-gangen kerstdiner. Het liefst in een kerstoutfit. Misschien heeft jouw familie een foute kersttrui traditie of gaan jullie juist op chique. En wat dacht je van Oud&Nieuw? Die avond draag je toch een glinsterend pak, zodat je net zo schittert als de sterretjes om middennacht?

De Foute Kersttrui

opposuits kerstkostuum

De Foute Kersttrui is natuurlijk het kerstfenomeen onder de kerstkleding. Wat is eigenlijk een foute kersttrui en waarom dragen we een foute kersttrui? Ik denk dat veel mensen zullen zeggen dat een foute kersttrui simpelweg een lelijke wollen trui is met vrolijke prints van de kerstman of een rendieren in de kleuren rood en groen. Terwijl anderen het juist prachtig vinden en het staat voor feest en plezier. Behalve een kersttrui heb je ook foute kerstpakken en foute kerstjurken. Hetzelfde concept, hetzelfde patroon, maar dan op een ander kledingstuk. Geweldig leuk voor het kerstdiner op school natuurlijk.

Alles mag en alles kan eigenlijk en je mag het combineren met wat je ook wilt. Hoe is de foute kersttrui eigenlijk ontstaan? Het is vast heel makkelijk via google te vinden, dat ga ik nu niet doen. Ik kan mij haast niet anders voorstellen dat het in Amerika is begonnen. Toch kan ik mij er zelf ook nog wel bij voorstellen, dat er gewoon mensen waren die deze truien heel erg mooi vonden en dat we het er in de loop van tijd een foute trui zijn gaan vinden, omdat het simpelweg niet onze stijl meer is, haha. Vervolgens werd het een trend om deze truien te dragen, maar ook nog veel fouter te maken met gekke opdrukken en zo bont mogelijk versierd! Maak ervan wat je wilt, ik heb eerlijk gezegd geen kersttrui in mijn kledingkast, maar mijn kinderen wel hoor!

Ik ga met kerst voor een chique en feestelijke outfit, vol glitter en glamour, maar met Oud&Nieuw mag het nog net wat glinsterender en schitterender.

Oud & Nieuw outfit

opposuits kerstkostuum

Zoals ik hierboven al zei, ik ga met kerst voor glitters, palletjes, goud of zilver. Lekker feestelijk en passend bij al het vuurwerk. De kachel aan, want het is natuurlijk helemaal geen temperatuur voor een pallettenjurkje of een glitterrokje. Een Oud & Nieuw Outfit past wel een beetje binnen het concept Foute Kersttrui, alleen dan minder groen en oranje, maar veel goud en zilver en glitter en glamour. Het resultaat is hetzelfde het levert een lach en een feestelijke avond op.

Ik ben benieuwd wat jij aantrekt met de feestdagen, heb jij een foute kersttrui in huis?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *