Dagverzorging met uv-bescherming – Louis Widmer Dag fluid uv 15

Ik vind het een ontzettend fijn idee dat mijn verzorgingsproducten zoals dagcrème al bescherming bieden tegen zonverbranding. De producten van Louis Widmer gebruik ik graag en ik mocht een paar producten voor dagverzorging met uv-bescherming uitproberen. In deze blog besteed ik aandacht aan Louis Widmer Dag fluid uv 15 en dagcrème uv 50. In het pakketje zat ook nog een verrassing, twee reinigingsproducten in een mooi geschenksdoosje. Hieronder mijn ervaring en de informatie vanuit het persbericht van Louis Widmer.

artikel items
louis widmer gift

Dagverzorging met uv-bescherming

Zon- en outdooractiviteiten zijn goed voor lichaam en geest. Maar opgelet: wanneer het bewolkt is dringt tot 90% van de UV-stralen door in de huid. Ze zijn dus de oorzaak van vroegtijdige huidveroudering.

Met de dagverzorgingsproducten met UV-bescherming van Louis Widmer kun je vroegtijdige huidveroudering tegengaan. De producten hydrateren en verzorgen voortreffelijk. Ze zorgen voor een stralende teint en beschermen tegen UV-stralen. De dagverzorgingsproducten met UV-bescherming zijn zorgvuldig afgestemd op de verschillende huidtypes. Ze onderscheiden zich dankzij hooggedoseerde actieve bestanddelen en UVA-, UVB- en breedspectrumfilters.

In het persbericht van Louis Widmer leggen ze het belang an bescherming tegen uv-stralen uit. Waarbij ze ook aangeven dat et ook goed is om te genieten van zonnige dagen. ” De zon heeft een positieve invloed op ons humeur, geeft ons energie en stimuleert de productie van vitamine D. We voelen ons beter en ons immuunsysteem krijgt een boost. Echter, met elke zonnestraal stellen we ons ook bloot aan UV-stralen die op onze huid inwerken. Dit heeft meerdere gevolgen: het huidverouderingsproces versnelt, het genetische erfgoed van onze huidcellen is beschadigd en het kan zelfs huidkanker veroorzaken.”

Ik ben erg blij met deze verzorgingsproducten met zonbescherming. Hieronder wat meer info over de losse producten.

louis widmer dagcreme

Dag Fluid UV 15 – Nieuw

Voor vederlichte frisheid, 24-uur hydratatie en bescherming Ideaal voor de vette en gemengde huid

Dit verzorgingsproduct heeft een beschermingsfactor 15, biedt 24 uur hydratatie en trekt snel in. Het voelt heel fris en fijn als je het aanbrengt. De Dag Fluid UV 15 is voor zowel vette als gemengde huid geschikt en is een ideale basis voor make-up.

ACTIEVE BESTANDDELEN:
Biostimulatorencomplex
DayMoist CLR™
Vitamine E
Panthenol
Hyaluronzuur
UVA- en UVB-filters
Breedspectrumfilters
Consumentenadviesprijs: € 26,50 (50 ml)

Dagcrème uv 50

louis widmer creme met uv bescherming

Deze dagcreme bevat en beschermingsfactor 50 en is geschikt oor elk huidtype. Ik ben helemaal fan van deze creme en vind het een fijn idee dat ik zo goed beschermd ben voor de zon. Het is creme die intensief hydrateert, verzorgd en beschermt. Het voelt heel fijn op e huid.

ACTIEVE BESTANDDELEN:
Biostimulatorencomplex
Gatuline® Radiance
Creatine
Vitamine E
Panthenol
Karitéboter
UVA- en UVB-filters
Breedspectrumfilters
Consumentenadviesprijs: € 33,90 (50 ml)

Zie www.louis-widmer.com voor meer informatie.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *