Crackin’ Eggs Dino ei

Altijd al je eigen brullende dino willen hebben? Dit Dino ei is dan echt iets voor jou. In deze drie Crackin’ Eggs eieren zitten namelijk jouw nieuwe jurassic friends; brullende baby dino’s. Maak kennis met de drie kleine dinootjes, die zich aardig stoer voordoen voor superschattige knuffels: Roarasaurus, Superceratops en Z-Rex komen graag bij jou wonen.

Crackin’ Eggs dinosaurs

dino verrassingsei

De Crackin’ Eggs dino’s kunnen flink kabaal maken en hopen jou af te schrikken, maar wat ze zich niet realiseren is dat ze eigenlijk gewoon veel te schattig zijn om eng te zijn. Druk op de staart van jouw Crackin’ Eggs dinosaurs en hij gaat trillen en brullen. Oké, ze klinken mega gevaarlijk, maar zijn superzacht en ook nog eens groot, wel 22 centimeter. Dus groot genoeg om uitgebreid mee te knuffelen.

De adviesleeftijd is vanaf 2 jaar, maar ook een stoere meid of knul van 8 maak je hier nog wel blij mee. Er is ontzettend veel verrassingen speelgoed, denk maar aan de LOL Surprise producten. De meeste items zijn erg gefocust op meiden, daarom vind ik het heel leuk dat we nu een verrassing cadeau hebben dat voor zowel meiden als jongens heel leuk is. Ik was al wel bekend met de dino eieren die je in water kunt doen en waar dan een glibberige dino uit groeit en ook hebben we al wel dino’s uit gips gehakt. In dit geval is het een verrassingsei waar iets heel zachts en knuffelbaars uitkomt. Leuk speelgoed, dat vervolgens ook gezellig op de slaapkamer kan komen wonen en dus ook lekker lang mee gaat.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *