Vtech autostuur

Het is de laatste dag in de maand van de driejarigen. Ik schreef een aantal blogs over leuke spulletjes die je voor de verjaardag van een driejarige kan kopen. Er is zoveel leuks, dus er komt uiteraard de komende maanden nog veel meer aan bod. Mijn zoontje is immers nog het hele jaar drie! Vandaag schrijf ik over het Vtech autostuurtje: VTech Baby Mijn Eerste Stuurtje – Activity-center

What's on mama's mind vtech autostuurVTech Baby Mijn Eerste Stuurtje – Activity-center

Met het woord Baby in de naam, verwacht je hem misschien niet specifiek bij een blog over driejarigen. Dat klopt, dat zou ook niet hoeven. Maar, mijn zoontje vindt hem wel reuze leuk. Hij kreeg hem toen we op vakantie gingen naar Zuid-Frankrijk, afgelopen zomer. Hij was toen tweeënhalf jaar oud. We hadden een lange autoreis voor de boeg en hadden een aantal cadeaus meegenomen, voor onderweg. Zodat, de twee ukkies hun tijd wel konden doden met speelgoed. Een echte aanrader, want ze vinden nieuw speelgoed altijd erg interessant. Ik had het ook nog eens heel goed ingepakt, want dan waren ze daar ook weer een paar minuten zoet mee, haha.

De favoriet tijdens de reis werd dit autostuur. Niet alleen voor tijdens de lange tocht naar het zuidenWhat's on mama's mind autostuurtje van Frankrijk, maar ook tijdens de uitstapjes die we vanuit daar maakten. Elke dag wel een ritje, naar de supermarkt, het strand of een ander plaatsje. Het stuurt was een succes.

Dat is het echter nog steeds, het stuur ligt nog altijd in de auto. Het wordt inmiddels door beide koters regelmatig opgepakt om te spelen. Mijn dochter van één drukt graag op alle knoppen, mijn zoontje, van nu dus drie jaar, luistert goed naar wat er wordt gezegd: het stoplicht is “rood” je moet stoppen, “groen” et cetera. En hij leert er ook echt van. Steeds vaker let hij actief op in de auto en roept dat het stoplicht op rood of groen staat. Hij is er door gestimuleerd om meer mee te kijken in de auto.

Er zitten leuke liedjes in en zoals we gewend zijn van Vtech leren de kleintjes er ook wat van. De kleuren komen aan bod, dieren, cijfers en verkeersregels. Omdat, mijn kinderen er nu al zoveel maanden plezier van hebben, vond ik dat het zeker ook genoemd moest worden bij de cadeautips. Ook ideaal voor als je nog met de auto op wintersport gaat. Veel speelplezier!

 

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Speelgoed Vtech stuurtje
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *