De leukste jongenskleding voor deze winter

Met Black-Friday ging bijna iedereen los. Dat was wel te merken aan de vertragingen bij PostNL. Zelfs een week later was de post service nog overbelast. Oké, een combinatie van Sinterklaas met deze ontzettend commerciële koopjesdag was natuurlijk wel funest voor een snelle verzending. Maar, wat ben je gaan shoppen? Voor jezelf of is het weer kinderkleding geworden? Daar maak ik mij toch wel continu schuldig aan. Het is zo leuk om kinderkleding te shoppen, en met het tempo waarop zij groeien, kunnen ze zeer regelmatig een compleet nieuwe garderobe gebruiken. Black Friday is redelijk langs mij heen gegaan wat kleding betreft, wij waren al aardig bij met de najaarscollectie. Wat hebben we allemaal geshopt voor het najaar 2018?

jas lief! lifestyle najaarscollectie 2018 2019

Winterkleding jongens

Wat heeft een kleuter nodig in de herfst en winter? Het is nu niet zo koud, maar het is wel al heel koud geweest. Deze winter hebben we twee winterjassen en een regenjas. De regenjas is niet zo dik als de winterjas, want vaak als het regent is het toch wat minder koud. Kijk maar naar dit weekend.  Aangezien er bij het buitenspelen veel modder komt kijken, is het soms niet mogelijk om elke dag dezelfde jas aan te doen, twee is dus noodzakelijk. Er moet toch een moment zijn dat hij in de wasmachine gaat en weer kan opdrogen. Dat lukt niet altijd over één nacht.

Verder een aantal spijkerbroeken, een heerlijke joggingbroek en een paar dikke truien. In de winter heb je zoveel verschillende stoere en vrolijke longsleeves voor jongens dat vind ik altijd erg leuk. Een spijkerbroek met een stoere longsleeve erop.

Verder dikke sokken, een paar stoere boots, een paar sneakers en een paar regen- en of sneeuwlaarzen. Warme voeten zijn zeker niet onbelangrijk.

Voor ’s nachts nog een lekkere warme pyjama.

 

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *