Disney+ 1 week gratis

Bekijk 1 week Disney+ gratis. Wie heeft het niet meegekregen toen Disney+ live ging. Veel mensen hebben toen Disney+ meteen gekeken en veel zijn blijven hangen met een abonnement. Heb jij dat nog niet gedaan, bekijk dan nu 7 dagen gratis Disney+.

Disney Aladdin x Difuzed schoudertas

Over Disney+

Een eindeloos aanbod van films en tv-programma’s. Altijd zonder reclame. De beste plek om Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en veel meer te bekijken. Speciaal in deze moeilijke periode heeft Disney+ Frozen2 opgenomen in haar aanbod. Daarnaast vind je er natuurlijk alle klassiekers, spannende series en meest bekende films, alles op 1 plek!

Disney+ is een ideale streamingdienst voor het hele gezin, of je nu voor nostalgie kiest, of voor de nieuwste series en films: er is voor iedereen genoeg keuze!

Hoe kijk je Disney+?

Disney plus kost 6,99 per maand of 69,99 per jaar. Bekijk 1 week Disney+ gratis.

Je kunt het kijken op je iPhone of Android telefoon, op tablet of tv, maar ook via apple tv, xbox of playstation en laptop of desktop. Er worden geen reclames uitgezonden en er is een grote selectie van Disneyseries en -films te vinden.

Je vindt er nieuwe films, maar ook de klassiekers. Dus droom samen met je kinderen weg bij aladdin of de Lion King.

Downloaden en later kijken

Je kunt films en series downloaden en dus op een later moment bekijken. Je kunt op 4 apparaten tegelijk kijken.

Lees op meer op deze blog

Wat vertel je jonge kinderen over het Coronavirus?
Knutselen voor Pasen
Plannen met kleuters en peuters met gratis printables.
Bekijk 1 week Disney+ gratis.

*What’s on mama’s mind maakt gebruik van affiliates links. Als jij op een link klikt, dan krijgen wij een percentage van het aankoopbedrag van een product, het kost jou niks, maar het helpt ons wel een beetje.

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *