Je zou maar handig zijn; Djaé’s

What's on mama's mind Djae'sDe titel zegt het precies zoals het is. Je zou maar handig zijn. Dat ben ik dus niet. Niet als het gaat om kleding maken bijvoorbeeld. Ik kan wel een gat in een broek afdekken met een plakplaatje en ik ben enigszins in staat om een strijkapplicatie aan te brengen, maar verder dan dat gaat het bij mij niet. Laat staan dat ik met een naaimachine overweg zou kunnen.

Gelukkig zijn er zat anderen die het fabriceren van leuke baby- en kinderkleding beter beheersen dan ik. Eentje daarvan is DewiTalisa van Djaé’s (Djaés). Zij maakte een prachtig broekje en haarbandje voor mijn dochtertje, met veertjes. Omdat ik het zelf altijd heel erg leuk vind om te weten wie er achter een merk zit deel ik graag wat over Djaé’s met jullie.

Over Djaé’s.

DewiTalisa is 28 jaar en heeft een dochtertje Jaé-Lynn Sky van 1 jaar en ze heeft altijd al een grote liefde voor mode gehad. Ze doet momenteel een hbo-studie: SPH. Dit jaar september begint ze aan haar afstudeerjaar.

In oktober vorig jaar is ze heel klein begonnen met haar eigen bedrijfje. Eerst eigenlijk alleen What's on mama's mind djaeshaarbandjes, omdat Jaé-Lynn haar dochtertje haarbandjes in de winkels niet paste. Maar zij paste ook geen broekjes omdat ze vrij smal is. Dus is ze gaan kijken of ze het eventueel zelf zou kunnen. Voor haar verjaardag kreeg ze van haar ouders een naaimachine en zodoende is ze gaan oefenen. Nadat ze al gauw vrij veel complimenten kreeg, is ze van de (elastieken) haarbanden afgestapt en overgegaan op broekjes. Sinds februari heeft ze een echt officieel bedrijf.

DewiTalisa zegt over haar creaties “Ik maak met liefde alle kleertjes voor mijn klanten en bespreek altijd alles goed met ze door. Ook voor speciale maten et cetera. Omdat ik het dus zo naar vond dat Jaé-Lynn niets paste, wil ik altijd mijn uiterste best doen de pasvorm voor elk klantje zo goed mogelijk te krijgen. Ik laat via Facebook ook de andere (persoonlijke) kant zien omdat ik het fijn vind meer dan alleen hard zakelijk te zijn met klanten!

Mijn ervaring met Djaé’s.

Zoals DewiTalise zelf ook al omschrijft vind ze het fijn om goed met je door te spreken wat de maten zijn. Bij ons heeft ze ook heel persoonlijk gekozen voor de veertjesstof, vanwege de naam van mijn dochtertje (3x raden 😉 ). De stof is erg mooi en het ontzettend netjes afgewerkt, dat vind ik zo knap. Het haarbandje is ook heel knap gemaakt. Mijn dochtertje staat het prachtig. Hoewel het broekje nu nog een klein beetje aan de grote kant is, kan ze hem al goed aan. Nog eventjes en dan zit het als gegoten, die kleintjes groeien immers als kool.

Hier vind je de webshop van Djaé’s.
Op facebook: Djaes.accessories
Op Instagram: Djaes_

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *