LEGO bouwwedstrijd LEGO World Week

Ook gek op LEGO en Duplo? Mijn kinderen spelen er graag mee. Er komt vanaf overmorgen een leuke LEGO bouwwedstrijd!

Doe van 15 t/m 21 oktober mee met de 5 spannende bouwopdrachten voor het hele gezin en maak kans op een van de leuke prijzen. Iedereen kan meedoen iedereen met LEGO of Duplo blokken in huis kan meedoen met deze LEGO World Week challenge!

LEGO World week

LEGO World Week

LEGO World zou dit jaar in de herfstvakantie zijn 20ste verjaardag vieren. Jaarlijks trekt het evenement in de Jaarbeurs Utrecht duizenden bezoekers; een uitje waar het hele gezin ieder jaar naar uitkijkt. Door de gezondheidscrisis is het echte feest helaas een jaar uitgesteld, maar dat betekent niet dat we dit speciale moment aan ons voorbij hoeven laten gaan! Daarom organiseert de LEGO Groep de LEGO World Week. Iedere doordeweekse dag komt er een spannende bouwopdracht online voor het hele gezin. Perfect voor druilerige dagen in de herfstvakantie.  
 
Nog meer reden om mee te doen: Tijdens de LEGO World Week maak je kans op fantastische prijzen! Dagelijks kiest een LEGO jury de winnende creatie uit de inzendingen met de meeste likes in de LEGO Life app. De winnaar wordt beloond met een LEGO pakket t.w.v. 250 euro. De winnaar van de week gaat er vandoor met een LEGO pakket t.w.v. 500 euro én een VIP-arrangement op LEGO World 2021 voor 4 personen! 

LEGO Bouwwedstrijd

Gaan jullie meedoen met de LEGO bouwwedstrijd? Wij zeker wel. Vanaf 15 oktober kun je meedoen en de herfstvakantie kom je goed door dus.

Lego hidden side spookschool

Meedoen LEGO bouwwedstijd

Durf jij deze uitdaging aan te gaan? Je hoeft geen grote LEGO of Duplo bouwpakketten in huis te hebben, steentjes van LEGO of DUPLO in huis is het enige wat je nodig hebt voor deze opdrachten!

Geef je op via www.LEGOWorldWeek.nl en mis geen opdracht. Vraag wel even toestemming aan je ouders of aan een volwassene.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *