Gastblog: Babyswap door Naomi

What's on mama's mind babyswapnlOok voor Naomi zit het swapavontuur er weer op en ook zij schreef na haar eerste blog een vervolg.
Hieronder beschrijft ze haar ervaring (in geur en kleur) met haar deelname aan de babyswapnl. Bij de swap maak je voor een andere moeder een mooi pakket met leuk ingepakte cadeautjes. Allemaal samengesteld op basis van een moodboard. Voor meer informatie over het swappen verwijs ik je naar mijn overzichtpagina.
Door Naomi
Wat een avontuur was dit zeg! Vol zelfvertrouwen en creatieve ideeën begon ik, natuurlijk, aan ons What's on mama's mind babyswapnlswap-pakket voor Mama Rian & haar dochtertje Nora.
Cadeautjes? Check!
Verschillende soorten inpakpapier? Check!
Ik had onze eettafel omgetoverd tot ware knutselhoek en elke avond, wanneer Ivy al lekker in droomland was, ging ik weer zitten met mijn bakkie koffie. Af en toe voor een zelfvertrouwen boost stuurde ik foto’s door naar vriendinnen en vroeg ik ze wat hun er van vonden. Jeetje, begon ik nu echt onzeker te worden? Zouden Rian&Nora het wel leuk vinden? Heb ik wel goed genoeg naar hun moodboard gekeken?
What's on mama's mind babyswapnlTot donderdag de 21ste. Yes ! Eindelijk was het zo ver! “Nu ga je dan op de post. Goede reis en hopelijk val je in de smaak!”
Ik bleef de track&trace code checken of onze swap al was aangekomen. En ja, zaterdags werd hij bezorgd. Ik was zo nieuwsgierig en ik zag maar niks voorbij komen en besloot mijn stoute schoenen aan te trekken. Ik ben toch maar gaan vragen of alles naar wens was. Gelukkig! Dit bleek zo te zijn. Zowel Mama Rian als haar lieve dochtertje Nora waren blij met de cadeautjes. En, ik zeg het jullie eerlijk, ik vond het onwijs spannend!

En dan nu mijn pakket.
Het leek wel of ik vanaf de dag dat ik onze swap-pakket had verzonden naar onze maatjes ik alleen What's on mama's mind babyswapnlmaar meer verheugde op ons pakket! Je zag zoveel leuks voorbij komen via de #babyswapnl en #lauver met de gedachten “misschien kijk ik nu wel naar de foto van ons pakket”. Dagen gingen voorbij (even dramatisch doen) en daar was je dan uiteindelijk, op de dag van de foto BOM!

De postbode zei zelfs gelijk bij openen van de voordeur; “Voorzichtig! Hij is breekbaar! Gaat het?” Want, ik moest natuuuuurlijk met Ivy in mijn armen de deur open doen. En wauw! Wat zag dit pakket er bijzonder mooi uit. Ik begon als een klein meisje een dansje te doen want wat leuk! Het leek net of wij jarig waren vandaag.

What's on mama's mind babyswapnlEenmaal de doos geopend werd het alleen maar leuker, een handgemaakt kaartje verwelkomde ons in de swap-doos. Ivy had al snel een zakje popcorn uit de doos getrokken en begon er vrolijk mee te spelen. Waar moest ik beginnen? Een kleurrijke cadeaubom, jeetje wat zijn wij verwend zeg! Het is teveel om op te noemen maar heb een zo duidelijk mogelijke foto proberen te maken van alle spulletjes.  Paul “mijn man” vroeg welk cadeautje ik het mooiste vond. Mijn antwoord hierop was: het fotolijstje handgemaakt met Ivy haar naam en geboortedatum die inmiddels op mijn nachtkastje staat. Hiermee wil ik ook zeggen dat het niet altijd gaat om de waarde van de spullen maar de moeite die iemand erin heeft gestoken!

Nogmaals onwijs bedankt voor al het moois wat jullie voor ons hebben gemaakt en gekocht lieve Jidske & Reza.

Ohja en de vraag of wij weer mee willen doen? Zeker weten!

What's on mama's mind babyswapnl

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *