Gastblog: Babyswap het resultaat door Jolanda

What's on mama's mind babyswapnlDe Babyswapnl en Peuterswapnl zitten er voor bijna iedereen weer op. Op een paar na heeft iedereen zijn swap verstuurd en ontvangen. De meiden van de gastblogs zijn ook weer in hun (spreekwoordelijke) pen gedoken en hebben voor ons hun ervaringen beschreven en in beeld gebracht. Jolanda trapt af.

Hier lees je de eerste blog van Jolanda.

De afterblog!

En toen was het wachten begonnen…What's on mama's mind echt jolanda 2.1
Wachten om m’n eigen pakket op de post te doen en nog langer wachten tot ons pakket binnen komt!

Ja, eindelijk was het toen zover, onze hond begon te blaffen en rende naar de deur. Aangezien er nooit iemand bij ons voor de deur staat en ik niks besteld had kon dat maar 1 ding betekenen: ONS PAKKETJE! En ja hoor, daar stond de postbode met een grote mooie vrolijke doos.

Toevallig had ik een dag eerder opeens het idee gekregen wie m’n swapmaatje zou zijn en het klopte!What's on mama's mind babyswapnl

 

Mijn collega gastblogger @janke83 !! Hoe leuk is dat!?

Aangezien de kleine op het moment dat het pakje binnenkomt ligt te slapen en haar papa heeft geholpen met mijn pakket te maken en dus ook graag bij het uitpakken wilt zijn, wordt het wachten tot de avond met uitpakken. Dus ik kan de hele dag blijven staren naar een dichte doos.

Wauw wat een top pakket!
Eindelijk is het avond en kunnen we gaan uit pakken. Wat zijn het veel kadootjes en wat is het al super leuk ingepakt, dus dat kan alleen maar goeds betekenen. Aangezien het voor mij de eerste keer is, wist ik totaal niet wat ik moest verwachten. Maar wauw, echt wauw! Wat een top pakket. Zulke leuke en handige dingen! Leuke dingen voor het haar, speelgoed, accessoires en dingen voor mij.

Wij zijn super blij en willen Janke natuurlijk heel erg bedanken voor ons gave pakket!!What's on mama's mind babyswap nl

Instagram swap
29 juli mochten we alles online zetten zodat heel instagram vol met leuke swappakketen komt te staan! (Als je op #babyswapnl of #peuterswapnl zoekt zie je ontzettend veel pakketjes). En ook m’n swapmaatje vond haar pakket superleuk, gelukkig!

Zo leuk om nu alle pakketten te zien, alweer veel inspiratie voor de volgende editie!

Ik ben super enthousiast en doe de volgende keer (Inschrijven 21 september op www.lauver.nl) zeker weer mee! En ik zal het ook iedereen met kids aanraden. Het is leuk om te doen, creatief bezig te zijn en iemand blij te maken. Maar ook de spanning van wat je zelf krijgt is super! En vergeet niet echte post is zoveel leuker!

Het pakket dat ik heb gemaakt vind je hieronder!

What's on mama's mind echt jolanda 2.1

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *