Dromenvangers: Catch up on the stars (cuots)

Bij Catch up on the stars (cuots) koop je heel mooie dromenvangers, gemaakt door Naomi. In deze blog vertelt ze wat over deze nieuwste aanwinst in webshopland.

Catch up on the stars

Naomi eigenaresse Catch up on the stars

Hoe ben ik er op gekomen?

Ik zocht een origineel cadeau voor mijn moeders verjaardag. Een bloemetje is zo standaard en ze verdient wel meer dan een envelopje met geld. Ik wilde iets symbolisch, iets positiefs. En zo is het ontstaan. Als klein meisje had ik vroeger een dromenvanger boven mijn bed, ik geloofde heilig in de werking van een dromenvanger!

Ik hoor nu een aantal dames denken, huh werking?

Dromenvanger catch up on the stars

Even een stukje Wikipedia:

De Ojibweg (een indianenvolk uit Noord-Amerika) geloven dat door het ophangen van een dromenvanger boven het bed nare dromen weert. Men gaat ervan uit dat de hemel doorweekt is met goede dromen, maar ook met slechte dromen.

Tijdens de nacht worden de slechte dromen gevangen in het web en volgens de overlevering glijden ze er dan in de morgen af en drogen ze op in de ochtendzon. Goede dromen kunnen ongehinderd hun doorgang in het centrum van de dromenvanger vinden en treden daarmee het leven binnen van de dromer.

Mooi toch? Overigens is het natuurlijk ook prachtige decoratie.

Dromenvanger Catch up on the stars

Wat maak ik precies?

Niet om de verkopers met dromenvangers te beledigen, maar ik maak geen simpele dromenvangers met de drie veertjes onder de boog en wat kraaltjes. Ik maak echte eyecatchers voor bijvoorbeeld in je woonkamer, of boven het wiegje van de kindje. Als ik mijn dromenvangers zou moeten omschrijven dit het beste kunnen met de kernwoorden: kant, bloemen, kraaltjes, veren, neutraal.

De klant is koning(in), samen bespreken wij welke kleuren je graag terug wilt zien. Verder bepalen we of je een strakke stijl van dromenvanger wilt of meer romantisch met bloemen en dergelijke. Ik zeg altijd, bijna alles is mogelijk!

Elke bestelling is met liefde, geduld en passie gemaakt en ik ben dankbaar voor de tevreden klanten die ik tot heden heb gehad.

Wat zijn de maten die ik verkoop? En aan welke prijzen moet je denken?

De prijzen zijn gebaseerd op de tijd die ik besteed aan het maken van de dromenvanger, de grootte van de hoepel en de (extra) materialen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld bloemen en houten stukken. Om een klein voorbeeld te geven van de prijzen die ik hanteer voor de basis dromenvangers heb ik hier een prijzenlijst. Onderstaande prijzenlijst is ook terug te vinden de Facebookpagina en op het Instagramaccount:

• Doll house (poppenhuis) catcher: 2/3cm €9,95
• Small catcher: 10cm €14,95
• Medium catcher: 20cm €24,95
• Large catcher: 25cm €34,95
• Extra large catcher: 40cm €49,95

Dromenvanger catch up on the stars

Waar kan ik zien wat ik kan bestellen? En waar kan ik een bestelling plaatsen?

Alle catchers die ik plaats op de Facebookpagina en op het Instagramaccount zijn te bestellen. Dit doe je door middel van het sturen van een persoonlijk bericht of een e-mail. Naar aanleiding van dit eerste contact bespreken wij de kleuren, de materialen en de definitieve prijs. De standaardlevertijd die ik hanteer is twee weken zodat ik alle tijd kan nemen om een waar kunstwerkje voor de klant te maken. Tijdens de levertijd houd ik regelmatig contact met de klant zodat ook zij weten waar zij aan toe zijn en kunnen uitkijken naar hun pakketje!

Ik heb nog zoveel leuke ideeën die ik de komende tijd ga uitwerken dus blijf Catch up on the stars volgen.

Misschien ook wel een leuk weetje is dat er op dit moment een leuke winactie gaande is. Deze actie staat in het teken van mijn verjaardag in samenwerking met een aantal andere fantastische webshops. Uiteraard is er een mooie dromenvanger te winnen.

Liefs, Naomi

Catch up on the stars.
Facebook: catchuponthestars
Instagram: catchuponthestars
E-mail: catchuponthestars@gmail.com

Hier lees je haar blog op What’s on mama’s mind voor Moederdag.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

2 gedachten over “Dromenvangers: Catch up on the stars (cuots)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *