Gastblog Moederdag door Naomi

Moederdag komt er weer aan. Om die reden staat What’s on mama’s mind een maand lang in het teken van Moederdag. Je leest nu de eerste gastblog uit een reeks van gastblogs van andere moeders. We trappen af met Naomi. Ze beschrijft hoe mooi het is om moeder te zijn en ze heeft het helemaal bij het rechte eind; er bestaat niets mooiers dan de titel: moeder!

Naomi is moeder van Ivy, ze schreef al eens een blog op What’s on mama’s mind, ze deed toen mee met de Babyswap op Instagram.

Moederdag… als ik eerlijk ben

Als ik heel eerlijk ben vind ik het een commercieel iets, alleen ben ik wel gezegend met de titel en bestaat er niet iets mooiers.

Wat een bijzonder, mooi, emotioneel iets is dat, moeder zijn. Elke dag opnieuw kijk ik vol verbazing naar mijn kleine meisje. Zo temperamentvol dat ze kan zijn maar ook zo zacht en knuffelbaar als ze bij ons slaapt. Zij heeft mij de titel moeder gegeven, iets wat eigenlijk niet te beschrijven is. “vroeger” zei je misschien wel eens tegen je verkering: ik hou van jou voor altijd. Maar dit, dit gaat veel verder. Dit is echt houden van voor altijd.

What's on mama's mind moederdag door gastblogger

Vroeger met moederdag

Wat Moederdag betreft, ik zou het veel leuker vinden als zij zelf trots met eigen gemaakte spulletjes thuis komt. Of een lief kaartje, zoals ik zelf vaak vroeger bij mijn eigen moedertje deed. Wij ( mijn vader, broer en ik ) maakten altijd een ontbijtje op bed voor onze moeder nou eigenlijk deed mijn vader het werk en wij keken toe. Vol trots gingen wij haar dan wakker maken met een bos bloemen en riepen we de hele dag ; ik hou van jou mama je bent de beste.

Tuurlijk hoop ik dat Ivy dat later als ze groter is ook gaat doen, maar voor nu, geniet ik van elke Moeder en -dochterdag  van de week.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *