Drops of Youth review van The Body Shop

Weinig slaap, lange dagen, het leven van een moeder gaat niet altijd over rozen. Ik mocht Drops of Youth Youth concentrate van The Body Shop uitproberen en dat klinkt natuurlijk veelbelovend, maar werkt het ook? Lees hier mijn Drops of Youth review van dit serum voor je gezicht.

Ik kreeg een klein flesje (30 ml) met een pipetje, waarmee je druppeltjes op je hand kan doen om vervolgens je gezicht mee in te smeren. Wat vind ik ervan en werkt het?

Verkoopprijs: € 28 voor 30 ml. € 39 voor 50 ml.

drops of youth review

Drops of Youth review Youth concentrate

Drops of Youth concentrate is onderdeel van de Drops of Youth-serie van The Body Shop.

De druppeltjes uit het groene potje gebruik je twee keer per dag, in de ochtend en in de avond nadat je je gezicht hebt gereinigd. ‘s Morgens en ‘s Avonds breng ik sowieso altijd crème (dagcrème en nachtcrème) aan op mijn gezicht, dus dat ritueel zit er al in. Nu meng ik daar dit serum door. Ik gebruik voor het reinigen van mijn gezicht wasbare wattenschijfjes, een duurzame keuze waarbij ik geen wegwerp wattenschijfjes hoef te kopen en weg te gooien.

drops of youth review

Door het pipetje kun je makkelijk de druppeltjes met het serum doseren, ik doe twee druppeltjes op mijn hand en masseer ik het gemengd met mijn crème op mijn gezicht. De druppeltjes voelen een beetje vettig en stevig, het mengt heel goed met mijn dagcrème. Er zit niet echt een geur aan, waardoor je geen mix krijgt van allerlei geuren.

Het is heel makkelijk in gebruik en het voelt fijn. Dat het met een pipetje kan worden aangebracht zorgt er voor dat je niet knoeit en niet gauw te veel gebruikt. Je kan behoorlijk lang doen met een klein potje, dat merk je direct bij het gebruik. Je voorkomt echt verspilling van het serum, doordat je niet gauw knoeit hiermee. Het serum is redelijk stevig.

drops of youth review

Wat merk ik? Ik heb het nu pas enkele weken in gebruik, mijn huid voelt heel glad en zacht. Het hele idee van het gebruik maakt mij al jonger, want het voelt echt heel fris op je gezicht en je huid voelt zelfs een beetje strakker. Mijn huid is zacht en egaal de afgelopen weken, ik ben positief over het gebruik so far.

Ik zal deze informatie updaten als ik het langer gebruik. Wat ik sowieso zie is dat mijn huid een soort oppepper krijgt, geen vermoeid gezicht ‘s morgens, maar het voelt wat strakker en lijkt ook frisser. Ik ben ook heel benieuwd naar de rest van de serie van de Drops of Youth.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *