Duplo mijn eerste vrachtwagen

What's on mama's mind sinterklaascadeau duploEen vrachtwagen vol met boodschappen; eieren, kaas, vis, melk, brood, fruit en jam. Boodschappen doen doen we vaak samen met de kinderen. Mijn zoontje pakt zelf een karretje en helpt met alles inladen. De kleine kinderkarretjes zijn erg handig en leuk. Ideaal om plezier te houden bij het winkelen, voor ons. Een huilend kind in het gangpad kennen wij niet, die van ons doen goed mee. Sinds kort kunnen ze ook thuis oefenen met de boodschappen; met de Duplo vrachtwagen die we van LEGO DUPLO mochten reviewen. Vol met stenen met een voedselopdruk (van elk product zijn er tweeblokjes aanwezig).

Mijn dochtertje (1) is gewend om met auto’s en treinen te spelen. Dat is het speelgoed dat al in huis was voordat ze werd geboren. Mijn zoontje speelt er fanatiek mee en mijn dochtertje neem het over. We zien haar regelmatig op haar knietjes door de kamer gaan met een autootje in haar handen.

Voor de verjaardag of voor SinterklaasWhat's on máma's mind duplo

Toen mijn zoontje een verjaardagscadeautje voor zijn zusje mocht aanwijzen in een speelgoedgids, wees hij naar een hoop roze spulletjes. Heel leuk dat hij dat onderscheid al maakt. Prinsessen jurken zijn voor zijn zusje, auto’s zijn voor hem. Toch zocht hij ook deze vrachtwagen van Duplo uit voor haar. Dus het is niet alleen maar meisje-meisje voor zijn zusje. Stiekem vindt hij het natuurlijk superleuk dat hij er zelf ook gewoon mee kan spelen.

Memory

“Learn to match” pronkt er op de doos, want kun jij dezelfde kleuren en afbeeldingen bij elkaar zoeken?What's on mama's mind duplo getallentrein Behalve stapelen en bouwen kun je met de blokjes namelijk een geheugenspelletje (memory) spelen. Zoals ik al zei hierboven zijn er namelijk van alle winkelproducten (melk, eieren etc.) twee stuks aanwezig. Draai de blokjes om en speel er memory mee door de paren bij elkaar te zoeken. Natuurlijk lukt mij dat nog niet met mijn dochtertje van één. Maar mijn zoontje van bijna drie heeft het al aardig onder de knie.

Eerder schreef ik een review van de getallentrein. Net als bij de vrachtwagen wordt daar fanatiek mee gespeeld. We hebben de getallentrein onlangs ook cadeau gedaan toen we op kraamvisite gingen. Hij bevalt ons immers zo goed. Dat vinden andere kinderen ook leuk, was onze gedachte.
Mijn dochtertje kan met de getallentrein en vrachtwagen goed rondrijden. Mijn zoontje bouwt hele bruggen en torens met de stenen. Zoals je op de foto ziet hebben we een duplo-la, vol duplostenen.

De vrachtwagen bestaat uit twee wagons, waar je de vrachtwagen uit opbouwt. Heel leuk, want What's on mama's mind vrachtwagen duplohet is zo mooi te combineren met de trein. Het wordt dus regelmatig een enorm lange trein.

Verjaardags- of Sinterklaascadeau eenjarige

Ik vind het een heel geschikt verjaardags- of sinterklaascadeau voor een eenjarige, voor zowel jongens als meisjes. Ook hier (net als bij de getallentrein) geldt dat er op de doos staat van 1,5 tot 5 jaar, maar wederom zou ik altijd naar je eigen kinderen kijken. Mijn dochtertje van één heeft er dus echt al veel plezier van. Wel houd je haar natuurlijk extra goed in de gaten, want ze stopt alles in haar mond. Ik vind er geen heel kleine onderdelen bijzitten waar ik mij ongerust overmaak, dus ze speelt er heerlijk ontspannen mee. Voor oudere kinderen is het ook fantastisch.

 

Inhoud
Inclusief 2 Duplopoppetjes en een kat
Speelwinkeltje met de marktkraam
De vrachtwagen bouw je makkelijk op uit de duplostenen
Er zitten 8 stenen met een voedselopdruk (ook geschikt voor memory)

De verkoopprijs zie ik variëren tussen de € 16,95 en € 19,99.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *