Superleuke doeboeken van kleuren tot puzzelen

Een doeboek is het hele jaar door leuk, maar nu de herfst begonnen is en het veel geregend heeft, hebben we weer wat meer binnen activiteiten nodig. Tekenen en spelletjes doen is niet alleen leuk, maar ook heel leerzaam. Met een doeboek kan een kind ook zelfstandig aan de slag en dat geeft jou zelf ook ruimte om wat anders te doen. Ik heb weer twee leuke nieuwe doeboeken, maar zal deze blog de komende tijd ook aanvullen met nog meer leuke doeboeken, spelletjesboeken, tekenboeken en ga zo maar door.

Fluo color – neon kleurboek

fluo color doeboek

Fluo color is een tekenblok met uitscheurbare tekenvellen. Doordat de kleurplaten in het kleurboek een zwarte achtergrond hebben is het extra leuk om dit boek met neon kleurpotloden en markeerstiften in te kleuren. Zo krijg je een heel mooi contrast van zwart en felle kleuren. De witte lijnen op de kleurplaten kleur je in met een knalgele, -roze, -blauwe, -groene, of wat jouw favoriete kleur stift ook is. Natuurlijk kan je ook gewone kleurpotloden en stiften gebruiken, maar het effect van de felle kleuren tegen de zwarte achtergrond is heel gaaf.

Het leukste eenhoorn spelletjesboek / 5-7 jaar

het leukste eenhoorn spelletjesboek

Het leukste eenhoorn spelletjesboek is een doeboek bomvol leuke eenhoornspelletjes. Zoek de verschillen, vind je juiste schaduw, volg het weg door het doolhof, kleuren op code, tekenen van punt tot punt, logische rijen aanvullen en heel veel kleuren. Je vermaakt je urenlang met dit doeboek vol magische eenhoorns, sterretjes, regenbogen en cupcakes.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *