Kinderboek: Actiegast – Jouw nieuwe held!

Kinderboeken in stripvorm; een aanrader! Lees lekker makkelijk en het is hartstikke aantrekkelijk door alle afbeeldingen. Vooral in zo’n komische vorm als dit kinderboek. Een wervelend avontuur vol explosieve wendingen en heerlijke humor. Perfect voor fans van Dog Man! Dit boek leest als een hilarische actiefilm en is vertaald door niemand minder dan Joep van Deudekom.  Actiegast ligt in de winkels en is het begin van een serie. 

Over Actiegast

Actiegast! kinderboek

Oke deze superstoere actiegasten zeiden mijn kinderen helemaal niks. Maar, mij wel en dan ben je toch meteen onder de indruk van de hoofdpersoon van het boek: Charlie?

Wat krijg je als je Vin Diesel, The Rock en Bruce Willis door elkaar mixt? Juist: Actiegast! Nou ja, ooit heette hij gewoon Charlie. Maar de held van ons verhaal heeft natuurlijk een stoere naam nodig.

Actiegast is negen jaar oud en lééft voor gevaar. Je ziet hem vaak uit helikopters springen, over wolkenkrabbers rennen en in slow motion ontploffende gebouwen verlaten. En klusjes doen voor zijn moeder, natuurlijk. Al slaat hij die het liefst over. Net als hij met zo’n klusje bezig is, wordt Actiegast gebeld. De robots in het plaatselijke pretpark zijn op hol geslagen. En alleen Actiegast is gek genoeg om recht op het gevaar af te gaan en iedereen te redden!

Actiegast Andy Riley | Vertaald door Joep van Deudekom € 15,99 | ISBN 9789464530353

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *