Zelf ijsthee maken

Ik kreeg een supermooie waterkoker en dat kwam goed uit. Eén omdat we graag thee drinken en twee omdat die van ons al best wel oud was Dus ideaal en ook nog eens supermooi. Een matzwarte waterkoker in de vorm van een theepot. Heel handig, want je kan hem dus ook als theepot gebruiken, je haalt hem eenvoudig van het plateau af, waar die op staat om het water te koken.

Ik ben gek op koffie en drink elke dag zeker twee kopjes koffie, verder drink ik thee en zelfgemaakte ijsthee is helemaal heerlijk. Hieronder een heerlijk recept voor ijsthee.

inventum waterkoker

De Inventum waterkoker

De mat zwarte Inventum retro waterkoker HW617B heeft een inhoud van 1,7 liter. Door het hoge vermogen van 2200 watt kookt het water snel. De waterkoker is voorzien van een uitneembaar anti-kalkfilter, automatische uitschakeling en een droogkookbeveiliging. Je kunt de waterkoker snoerloos bijvullen of uitschenken.

Wat ik er heel fijn aan vind is dat hij vrij laag is en daardoor heel weinig ruimte lijkt in te nemen, hij staat ook nog eens heel mooi in je keuken.  Heel gemakkelijk in gebruik, kookt het water snel en geen vieze smaakjes of kalk.

1,7 liter inhoud
360° draaibaar op voetstuk
retro look

Adviesverkoopprijs: € 49,95

inventum waterkoker

Maak een heerlijke ijsthee

Te warm voor thee? Maak dan een lekkere ijsthee met het recept dat er bij zat van Inventum.

Ingrediënten:

Je favoriete theesmaakje
Citroen
Verse Munt
Ijs

Bereidingswijze

1. Zet een kan thee en laat hem helemaal afkoelen
2. Voeg schijfjes citroen en verse munt toe
3. Zet de thee in de koelkast en wacht minimaal 1 uur tot de thee ijskoud is
4. Haal de thee uit de koeling en voeg ijsklontjes toe
5. Schenk de thee in en versie je kopje met een schijfje citroen en een takje munt
6. Nu kun je lekker in het zonnetje genieten van je, heerlijke, zelfemaakte en gezonde kopje ijsthee.

 

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *