Goede voornemens voor 2017

What's on mama's mind verwenpakket drogistpleinDoe jij aan goede voornemens? En begin je daar het jaar mee, of kan dat ook gewoon ergens halverwege het jaar nog gebeuren?

Ik ben nooit zo van de goede voornemens geweest. Er zijn geen dingen die van mij drastisch hoeven te veranderen bijvoorbeeld. Ik wil niet of dieet of ineens meer sporten. Ik sport genoeg. Al hoewel, een beetje meer sporten in de winter zou geen kwaad kunnen.
Onlangs kreeg ik echter de vraag van de drogisterij website: www.plein.nl: als je een goed voornemen zou maken, wat zou dat dan zijn?
Toen besloot ik om er nog eens goed over na te denken en kreeg ik wel een idee.

 

Mooie mama!

Mijn goede voornemen begon eigenlijk al een beetje een paar weken terug. “Denk ook wat meer aan What's on mama's mind lipgloss drogistpleinjezelf”. Niet dat ik weinig aan mezelf denk, maar ik ben wel meer bezig met de verzorging van mijn kinderen dan dat ik mezelf eens extra in de watten leg. Dat mag best wat meer. Al die mooie kleertjes voor de kinderen, mooie gekamde en geknipte haartjes en de lekkere verzorgingsproducten. Mama, mag ook wel wat meer aandacht.

Bij plein.nl zocht ik een paar heerlijke verzorgingsproducten uit. Een goed begin van het nieuwe jaar. Wat is mijn plan verder? Een afspraak maken bij een beauty salon, wat stellen we voor? Vier keer per jaar? Wat vaker naar de kapper en mooie beautyproducten aanschaffen.

Make-up
Make-up heb ik bijna altijd op. Maar heel erg basis, nooit lippenstift of opvallende kleuren. Laten we What's on mama's mind lipgloss drogistpleindaar eens mee beginnen. Als ik op stap ga of de deur uit (en niet richting werk, maar lekker shoppen of bezoek ofzo) dan pakken we de rode lippenstift erbij. Om maar meteen te knallen. Naar het werk een lipgloss in plaats van helemaal niets. Een goede basis.
Mascara doe ik ook altijd op. Ik kreeg nu heel fijne “miss hippie“. Ik kies altijd zwart.

Lipgloss van Max Factor “Max effect lip gloss smack” is in de aanbieding voor € 4,75 bij Drogistplein.nl.
L’oreal Paris Miss Hippie mascara kost nu € 6,99 bij Drogistplein.nl.

Dag- en nachtcreme
Oké, al vanaf mijn dertiende smeer ik mijn gezicht elke ochtend en elke avond in. Dus dat is goed onderhouden. Niet dat ik geen rimpels heb, ja ook die heb ik, maar ja… wat als ik het niet had gesmeerd? Misschien kon je dan aan de ringen op mijn voorhoofd mijn leeftijd raden. Ook als het geen wonderen verricht voelt het wel heel fris om je lekker in te smeren.

What's on mama's mind nivea drogistpleinDe Nivea aqua sensation is erg fijn en slecht € 9,99 bij Drogistplein.nl.

Doe jij ook aan goede voornemens? Ik ben benieuwd. Ik ben blij met mijn goede voornemen. Volhouden is vast geen probleem, want het voelt heel fijn om lekker in je vel te zitten!

Wat zijn jouw goede voornemens? Ook meer tijd aan jezelf besteden? Of liever afvallen, stoppen met roken of gezonder gaan leven? Drogistplein.nl helpt jou om jouw goede voornemens te realiseren. Met de juiste producten voor dat extra steuntje in de rug.

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *