Gratis vaderdag cadeaubonnen – print ze zelf

Op zondag 16 juni is het Vaderdag! Krijg je nu ineens stress? Of ben je al helemaal voorbereid? Via Mijncadeau.nl kreeg ik een mailtje met liefdesbonnen die zij hebben gemaakt, die jonge kids aan hun vader cadeau kunnen geven met Vaderdag! Wat een leuk en handig idee. Heb jij een printer thuis, dan kan je aan de slag!

Vaderdagliefdesbonnen

Vaderdag liefdesbonnen voor Vaderdag

Via deze link kan je een het bonnenboekje met 9 verschillende bonnen downloaden (pdf-bestand). Dan kan de papa deze de hele dag door inleveren voor bijvoorbeeld ‘een complimentje’ of ‘de leukste herinnering samen’.

Als je met jouw zoontje of dochtertje afspreekt, dat hun vader elk uur een bon mag inleveren, dan wordt het een gezellige vaderdag, maar uiteraard kan je de bonnen ook in laten zetten voor een langere periode. Misschien is het sowieso wel een goed idee, voor wat extra knuffelmomentjes.

Na het downloaden kan je ze gewoon zelf thuis printen en achter elkaar nieten of in een mooie envelop doen.

Vaderdag gepersonaliseerde boxershort en sokken

Nog een leuk cadeau bij de liefdesbonnen voor Vaderdag? Wat dacht je van een gepersonaliseerde boxershort en bijpassende sokken?

Vaderdag sokken en boxers

De boxers zijn ontworpen door de oprichter van MijnCadeau.nl; Michael. Hij wilde voor zijn vader een cadeau maken die echt van waarde zou zijn en elke keer weer een glimlach op het gezicht zou bezorgen. Met de Super Papa set kan jij tegen jouw vader of bijvoorbeeld jouw kinderen tegen hun vader zeggen: ‘Jij bent echt een Super Papa!’

Je kunt de rand van de boxershort bedrukken aan de voor- en achterkant met een tekst naar keus. Daarbij zijn er ook nog variaties qua lettertypes en kleuren mogelijk.

Veel plezier met cadeautjes geven zondag!

What's on mama's mind samenwerking

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Vaderdagcadeauideetjes
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *