Stoelhoes autostoel Air layer

AeroMoov stelt ICY BANANAS Limited Edition Air Layer voor en wij testten hem uit. Onze kinderen zaten heerlijk fris en fruitig in hun autostoel, zelfs toen het buiten 35 graden Celsius aantikte. Die zwarte autostoeltjes kunnen zo warm zijn en dit was een verademing voor ze!

aeromoov airlayer autostoelhoes

Nieuwe must-have voor zij die eropuit trekken met hun baby, peuter of kleuter.

Voor het eerst op reis gaan met je baby, gaat bij de meeste mama’s gepaard met de nodige vragen. Doen of niet doen? Welk materiaal neem je mee? Wat is het beste autostoeltje voor je peuter of kleuter? Past het allemaal in de auto en krijgen we het mee in het vliegtuig? Is het niet te warm of is er te veel zon? Heel veel vragen waarop AeroMoov graag antwoord biedt met slimme producten, om ook zelf optimaal van je vakantie te genieten. De nieuwste must-have is de limited edition van de airlayer, voor frisse ruggetjes in de buggy, maxi-cosi en auto.

Must-have voor 2019: De AeroMoov Air Layer

De AeroMoov Air Layer is speciaal ontwikkeld om er voor te zorgen dat je kindje niet gaat zweten in de buggy, Maxi-Cosi of autostoel. Het zachte inlegje met 3D-honinggraatstructuur is luchtdoorlaatbaar, en houdt je baby fris en droog. Ook op zomerse dagen of tijden een lange autorit, zoals wanneer je met je auto op vakantie gaat. Met als resultaat een blije baby of kind onderweg!

De Air Layer bestond al langer, maar is nu verkrijgbaar in een limited edition genaamd: Icy Bananas. Deze bevat twee motiefjes met enerzijds benaantjes op een lichtblauwe achtergrond anderzijds ijsjes op een grijze/roze achtergrond!

aeromoov airlayer autostoelhoes banaan

De Air Layer is handig want:

  • Constante luchtcirculatie aan het rug-, been-, en hoofdgedeelte
  • Risico op oververhitting verkleint
  • Geen natte ruggetjes
  • Geen gedoe met verwisselen van kleertjes na een autorit
  • De bovenste laag uit zacht biokatoen absorbeert het vocht en zorgt voor de nodige zachtheid en comfort
  • Eenvoudig vast te maken
  • Wasbaar op 40 graden
  • Past in elke kinderwagen of autostoel

Veel voordelen, maar een bijkomstig voordeel is, dat ze er erg leuk uitzien. De opdruk wordt zeer goed ontvangen door kinderen. Ijsjes en bananen zijn echte smaakmakers. De kinderen vonden het dus ook erg leuk dat hun autostoeltjes gepimpt werden met deze mooie inleghoezen. Je legt het airlayer eenvoudig op de stoel en maakt hem vast aan de achterkant van de stoel. Ideaal en de kinderen kwamen zonder bezweette ruggetjes uit de auto na een lange warme autoreis.

Wil je weten wanneer jouw kindje toe is aan een grotere autostoel, lees hier meer: Van peuter- naar kinderautostoel.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Aeromoov Airlayer
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *