HEMA kinderkamer

Ik maakte een selectie van leuke items van de HEMA voor jouw baby- of kinderkamer. Leuk, schattig, stoer, lief en betaalbaar.

Zojuist zag ik op de website dat HEMA een actie heeft voor gratis verzending bij besteding vanaf € 20,-. Geldig tot aanstaande zondag 3 april. Bekijk zelf even goed de voorwaarden uiteraard, maar het lijkt mij de moeite waard. Ik shop altijd graag bij de HEMA, maar sinds kort heb ik er geen meer naast de deur. Online shoppen is dus een zeer fijn alternatief. Toen ik de actie zag vond ik dat een mooie aanleiding om eens een blogje te wijden aan HEMA. We kennen de winkel allemaal en behalve de fantastische rompers zijn ook de styling producten inmiddels heel populair.

Wolkenkussenhoes
What's on mama's mind kussenhoeshema wolkWat dacht je van deze leuke wolkenkussenhoes. Het formaat is 40×40 cm en hij kost € 9,- maar nu shop je er zelfs twee voor slechts € 10,-. Een erg leuke en schattige aanvulling op je kinderkamer. “De hoes heeft een wolken print op de voorzijde en een decoratieve rand in een contrasterende kleur”. Je hebt hem overigens ook met een print van een muis erop.

Fotorek of kaartenrek
Heb je ook zoveel leuke kaarten gekregen voor de What's on mama's mind fotorek hemageboorte van je kleintje? Wat dacht je er van om een leuk rek op het kamertje te hangen en daarin de kaartjes te rouleren? Of lieve, leuke en grappige foto’s van je kleintjes. Het fotorek kost  € 8,- en heeft vijf vakken voor foto’s of kaarten. Het fotorek is er ook met 9 vakken en kost € 10,-.

What's on mama's mind wiegdeken hemaWiegdeken baby
Deze wiegdeken past perfect in de kinderwagen of wieg van jouw kleintje. Heerlijk warm. De deken is 75×100 cm en gemaakt van fleece. Hij ziet er heerlijk zacht uit en heeft een schattige schaapmotiefje. “De deken is rondom afgewerkt met stiksel in een contrastkleur en aan twee zijden te gebruiken.”

Shop je ook graag bij HEMA? Ik ben benieuwd wat jij nog voor een leuke kinderkamer ideeën hebt opgedaan.

Bron en foto’s: www.hema.nl

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

2 reacties op “HEMA kinderkamer

  Will

  (1 april 2016 - 10:55)

  Wat heeft de HEMA toch altijd schattige spulletjes te koop.
  Kom er regelmatig. Zit gelukkig in ons dorp, dus ik hoef er niet voor in de auto te stappen.

   mamasmind

   (1 april 2016 - 14:21)

   Ideaal! En ja heel leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *