Het niets aan de hand hotel – Hier zijn heus geen yeti’s!

In september verschijnt bij uitgeverij Kluitman het tweede deel in de komische serie over Het niets aan de hand hotel voor kinderen vanaf 8 jaar. Hier zijn heus geen yeti’s! is wederom rijk geïllustreerd, en de doldwaze personages worden hiermee geweldig tot leven gebracht.

Hier zijn heus geen yeti's!

Welkom terug in ‘Het niets aan de hand hotel’

Welkom terug in ‘Het niets aan de hand hotel’, waar magische wezens heerlijk zorgeloos op vakantie kunnen en waar gek juist normaal is voor Frankie Banister en zijn ouders. Wanneer een sneeuwstorm een complete yeti-familie het hotel in blaast en er steeds meer mysterieuze gasten komen aanwaaien, merkt Frankie dat er iets verdachts gaande is…

STEVEN BUTLER

Steven Butler is schrijver, (stem)acteur en presentator van het programma Biggest Book Show on Earth. Als hij niet driftig zit te typen, over het toneel rent of alles uit de kast haalt op tv, gaat hij in zijn tuin op zoek naar magische wezens. Met zijn The Wrong Pong-serie heeft hij de shortlist voor de Roald Dahl Funny Prize bereikt.

STEVEN LENTON

Steven Lenton heeft verschillende prijzen gewonnen met zijn illustraties voor kinderboeken. Hij woont in Brighton in Engeland. Hij tekent niet alleen graag megaspinnen en geriatrische zeemeerminnen, maar houdt er ook van om ijsjes te eten op het strand terwijl hij uitkijkt naar trollenschepen aan de horizon.


Hier zijn heus geen yeti’s! | Het niets aan de hand hotel | Steven Butler | € 14,99 | 192 pagina’s | verschijnt in september | Kluitman | isbn 978 90 206 7468 2

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *