Hippe en trendy tassen voor jou en je kids

We gaan we naar school en uiteraard doen we dat met een hippe rugzak op je rug. Er zijn altijd zoveel leuke rugzakken voor kinderen, maar ook voor jezelf. Vroeger (oei, dat klinkt alsof ik heeeeel oud ben, dat ben ik helemaal niet, natuurlijk, haha). Maar vroeger droeg ik altijd schoudertassen en daar kreeg ik enorm veel last van van mijn schouders. Dus toen na meerdere malen met schouderklachten bij de fysiotherapeute te hebben gezeten, werd mij geadviseerd om sowieso over te stappen op een rugzak.

Rugzak voor volwassenen

Er zijn natuurlijk supermooie, nette en trendy schoudertassen, maar ja, het is niet echt super comfortabel om een laptop mee te nemen in een schoudertas naar je werk. Dus ik ging een aantal jaar geleden op zoek naar een fijne rugzak, die er nog wel een beetje cool uitzag. Het werd een zwarte Herschel met bruine riemen (Little America, black/tan), waar de gespen aan vast zitten. Deze rugzak heeft en vak waar mijn laptop precies in past en een handig voorvakje voor mijn sleutels en telefoon, plus genoeg ruimte om mijn lunch, mijn bluetooth koptelefoon en alle rommel die je als vrouw toch altijd allemaal maar meeneemt in te stoppen. De rugzakken verkopen ze onder andere bij bagageonline.nl. Het heeft mij echt wel geholpen bij mijn schouderklachten, daarnaast vind ik de rugzak ook gewoon handig en leuk.

rugzak herschel

Ook in plaats van een luiertas heb ik de rugzak veel gebruikt. Even een dagje naar de dierentuin, een wandeling in het bos of naar de stad. Liever een rugzak op mijn rug, dan een onhandige en zware luiertas mee. De luiertas kon meestal nog wel praktisch aan de kinderwagen hangen, maar zodra je die ook niet meer meeneemt is het alleen maar zeulen met een groot en onhandig ding. Aan een buggy kan je zelden fatsoenlijk een tas kwijt. Daar heb je wel weer veel ruimte onderin (althans, bij die van ons). Anyways, ik ben helemaal in to de rugzakken.

Rugzak voor kinderen

Voor kinderen zijn de rugzakjes vooral voor school en het kinderdagverblijf enzo. Ze moeten dan wat kleine spulletjes meenemen en dat past precies in een rugzakje. De lunchtrommel, de drinkbeker en soms een extra setje kleding. Wellicht nog het knuffelkonijn of een fopspeen, maar meer hebben ze niet nodig.

shoesme back to school rugzak

Ik ben helemaal weg van de kinderrugzakjes van Shoesme, die zijn lekker stevig en kleurrijk.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *