Hoera een zusje!

geboortekoekjes rozeJa, wij hebben goed nieuws. Eind oktober komt er een zusje bij!

We zijn nu ons hoofd aan het breken over een leuke meisjesnaam. Bij onze eerste wisten wij het rond deze tijd al lang. Zelfs al ruim voordat ik überhaupt zwanger was van hem. Maar nu zijn we nog niet zo zeker van onze zaak. We hebben een paar namen die we regelmatig benoemen, maar de definitieve keuze moet nog gemaakt worden. Gelukkig hebben we nog even.

Er staat voor ons dus een hoop op de planning dit jaar nog. Er komt niet alleen een nieuw huis, maar ook een baby’tje. We gaan weer een babykamer uitzoeken en een heleboel kleertjes, want nu moet alles voor een meisje zijn. Dat vind ik niet zo erg, want shoppen voor een kleintje is reuze leuk.

Zelf ben ik eigenlijk niet zo’n ‘roze persoon’, maar er gaat heus wel wat roze komen, want dat is natuurlijk hartstikke schattig bij zo’n kleintje. Waar ik helemaal weg van ben is mintgroen.

Jurkjes kopen en haarbandjes, ik kijk er naar uit. Gelukkig moeten we eerst nog verhuizen, dan kan ik daarna pas los anders hadden we nog een tweede huis nodig.

Om het nieuws aan te kondigen hebben we leuke roze koekjes getrakteerd. Van www.geboortekoekjes.nl.

 

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *