Hoera! Papa is jarig! Trakteren

Er is weer flink geknutseld, want papa is jarig vandaag. 31 jaartjes alweer. Echt gevierd hebben we het nog niet. Veel te druk met het nieuwbouwhuis, verhuizen en opleveren van het appartement en de komst van de kleine meid natuurlijk.

Uiteraard is het feest. En bij feest horen traktaties. Daarom heb ik hier een paar leuke kindertraktaties van Hippe traktaties op een rijtje gezet. Een mooi moment, nadat ik het gisteren had over het kinderdagverblijf en traktaties die daar worden uitgedeeld.
Herinner je de traktaties van vorig jaar op mijn blog nog of die van afgelopen voorjaar?

Omdat het herfst is heb nu ik de volgende twee leuke traktaties geselecteerd voor je van de website van Hippe Traktaties, een hele leuke site vol leuke traktaties.

Whats on mamas mind eekhoornSuper schattig is deze eekhoorn en hij hoort natuurlijk helemaal bij de herfst. Erg leuk om deze bijvoorbeeld op een doosje rozijntjes te plakken. Bij Hippe Traktaties kun je hem ook bestellen met een lange prikker. Heel ideaal om natuurlijk wat fruit aan vast te maken of de prikker in bijvoorbeeld een blokje kaas of een worstje te prikken.

 

Een ander superschattige traktatie voor herfst is dit egeltje. Je kan uit een aantal kleuren kiezen en jeWhats on mamas mind egeltje kan er bijvoorbeeld voor kiezen dat hij op een wasknijper wordt geplakt. Dan kun je deze mooi bevestigen aan bijvoorbeeld een doosje met kleurpotloodjes of een leuk boekje of zakje.

Wat trakteer jij op het kinderdagverblijf of op school en plaats jij er ook een mooi knutselwerkje omheen?

Ik raad je aan om eens rond te kijken bij de site van Hippe Traktaties. Je kunt er complete traktaties bestellen. Dat is natuurlijk reuze gemakkelijk.

Ik vind dat ze zulke leuke dingetjes maken, zeer de moeite waard. Al is het maar voor eigen inspiratie. Al denk ik dat ik het zelf nooit zo mooi zou kunnen.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *