Personaliseer je tuin met de mooiste foto’s

What's on mama's mind rugzak alittle kids with flairWij zijn in oktober in ons nieuwbouwhuis komen te wonen. Een nieuwbouwhuis houdt natuurlijk in dat alles nieuw is. De vloeren moet ke uitzoeken, de verf voor de muren, de badkamer, de keuken, gordijnen… Alles.

Wij vonden het erg leuk om alle nieuwe spulletjes uit te zoeken. Soms was het wel vermoeiend om weer op pad te moeten, maar alle nieuwe dingen uitzoeken is fijn. Heerlijk om in een huis te zitten waar alles nieuw is.

Inmiddels zitten wij er dan ook al bijna een jaar. De tijd is snel gegaan. Naast alle spullen voor in het huis, hadden we ook een tuin. Althans een berg zand. Die konden we dus ook nog ons eigen gaan maken.


Groene vingers

Ik heb wel groene vingers heb ik gemerkt. Ik vind het erg leuk om in de tuin bezig te zijn. We hebben dan ook al echt wel een leuk tuintje, al zeg ik het zelf.

Onze laatste aanwinst is een perenboompje. Die staat naar de schommel. Verder een hoop bloemen en planten uitgezocht bij de plaatselijke tuinder. Wat een leuk werk.

Nu moeten we het wel goed bijhouden, water geven en het gras maaien. Maar dat vinden we niet erg.

Tuinposter
Ook zouden we de tuin nog What's on mama's mind huiskunnen aankleden met een tuinposter, zoals van tuinposteropmaat.nl. Je kunt het daarmee net als je woon- of slaapkamer een stukje meer personaliseren.

Misschien gaan wij dat ook nog wel doen. We hebben er immers genoeg schutting voor.

Ik wacht nog wel even af, want de tuin moet nog even een stuk groeien. De meeste planten zijn nog erg klein. Ook willen we nog een loungeset aanschaffen. Maar geen haast, tijd zat. We wonen er amper een jaar!

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *