JetKids BedBox voor in het vliegtuig van Stokke

Een koffer dat tevens een bedje is in het vliegtuig, dat leek mij ideaal. Als je op vliegvakantie gaat met kleine kinderen dan is het fijn als ze goed uitgerust aankomen op de plaats van bestelling, dan ben jij ook uitgerust. De JetKids BedBox is de uitkomst.

Jetkids bedbox stokke

Wat is de JetKids by Stokke BedBox?

De JetsKids BedBox is een kinderkoffer, waar je een kinderbedje van kan maken in het vliegtuig. Het is ontworpen voor alle vliegtuigen. In de koffer zit een bedje, dat je kan opmaken samen met de vliegtuigstoel in het vliegtuig.

Hij kan ook prima gebruikt worden bij een lange treinreis of op de (veer)boot. Een bedje slaapt altijd lekkerder dan een stoel.

JetKids BedBox by Stokke
Foto: Stokke

Hoe werkt de JetKids BedBox?

Je tovert de kinderkoffer in een handomdraai om in een bedje, met opstaande randen (waardoor je kleintje er niet snel uitvalt).

  1. Haal de bovenkant van de BedBox en draai deze om
  2. Zet hem er weer op op dezelfde hoogte als de vliegtuigstoel
  3. Schuit het voetengedeelte uit en maak dat breder
  4. Plaats het matrasje (zit in de BedBox)
  5. Zet de randen met het klittenband vast

Kan er nog wat anders in de koffer?

Er is ruimte voor 20 liter in de koffer, dus er kan best wel wat speelgoed mee. In het vliegtuig vinden kinderen het vaak fijn om iets te doen te hebben, waar ze niet gauw op uitgekeken raken. Mijn zoontje speelde in het vliegtuig heel veel met zijn Vtech KidiZooom camera. Daar kon hij foto’s mee maken (we gaan immers op vakantie en bij vakanties horen foto’s) en spelletjes op spelen. De camera past makkelijk in de koffer, evenals zijn autootjes, waarmee hij met andere kinderen in het gangpad heeft liggen spelen.
Daar moet je overigens altijd wel even opletten, voor als er mensen langs willen, maar bij ons ging dat heel goed en de kinderen waren daardoor ook heel relaxt. Er zit een leuk stickervel bij waarmee je je koffer mooi kunt versieren.

Jetkids bedbox stokke

Voor wie de BedBox geschikt?

Voor baby’s en kinderen tot ongeveer 7 jaar. De grotere kinderen (langer dan 100 cm zullen met opgetrokken beentjes slapen).
Op de koffer zitten, kan tot 30 kg (tot ongeveer 7/8 jaar)

 

Jetkids bedbox stokke

Mag de BedBox in elk vliegtuig gebruikt worden?

Afmeting: (LxBxH): 46cm x 20cm x 36cm

Hoe groot en zwaar je handbagage mag zijn, verschilt per luchtvaartmaatschappij.
Ik weet niet bij welke luchtvaartmaatschappijen je wel of niet met de JetKids BedBox mag vliegen. Je kunt het beste bij de luchtvaarmaatschappij waarmee je vliegt navragen of je het bedje kunt gebruiken. Ook weet je dan meteen de maximale afmetingen en het gewicht dat mee mag.

Over De JetKids by Stokke BedBox én RideBox

In mei van dit jaar kondigde Stokke® aan 51% van de aandelen van JetKids™ te hebben overgenomen. Het eveneens Noorse JetKids ontwikkelt en produceert hoogwaardige reisoplossingen voor kinderen en is daarmee een perfecte aanvulling op het productportfolio van Stokke. De JetKids BedBox® is inmiddels niet meer uit de collectie van het merk weg te denken. De collectie breidt nu uit met de BedBox in drie nieuwe, frisse kleuren en de volledig nieuwe RideBox™. Zo wordt reizen met de hele familie steeds gemakkelijker!

Reizen met het hele gezin

Het doel van de samenwerking tussen de twee Noorse merken is nog betere oplossingen bieden in de groeiende markt van reizen met het gezin. De JetKids by Stokke Collectie is speciaal ontworpen zodat ouders slimmer kunnen reizen met hun kinderen. Want of je als gezin nou reist met het vliegtuig, de trein of de boot, reizen met kinderen blijft een hele onderneming voor veel ouders. Stokke en JetKids slaan de handen ineen om ouders het vertrouwen te geven met het hele gezin te reizen en ontspannen samen tijd door te brengen.

Jetkids bedbox stokke

Van Economy naar Business Class in 5 simpele stappen

De JetKids by Stokke BedBox heeft wereldwijd al vele prijzen in de wacht gesleept en zich voor menig kleine globetrotter een perfecte reisgenoot bewezen. Eerste klas reizen voor kinderen met een economy class ticket is realiteit, want in een handomdraai wordt elke economy stoel een business class stoel. Moet er een stukje gewandeld worden? Dan kunnen kinderen op de ruime koffer rijden of kunnen zij (of hun ouders) deze makkelijk achter zich aan trekken. Door de zwenkwieltjes kan de BedBox zich overal eenvoudig langs manoeuvreren. De band is in lengte verstelbaar, waardoor ouders hem ook over de schouder kunnen dragen. De BedBox is geschikt om op te rijden voor kinderen van 3 tot 7 jaar oud en als stoel of bed in het vliegtuig kan hij al vanaf 2-jarige leeftijd gebruikt worden.

De BedBox is nu verkrijgbaar in drie nieuwe, frisse kleuren: Pink Lemonade, Green Aurora en Blue Sky. Daarnaast kun je nu ook meer kwijt in het koffertje, omdat de ruimte in het deksel optimaal kan worden gebruikt om dingen in op te bergen.

Rijden maar!

Geen behoefte aan een bed tijdens de reis, is de BedBox (nog) niet toegestaan door de vliegtuigmaatschappij of is je kindje net iets te groot voor het bedje? Kies dan voor de JetKids by Stokke RideBox. Deze nieuwe koffer biedt dezelfde features als de BedBox, behalve de onderdelen om er een bed van te maken. Er kan dus op de koffer gereden worden en hij kan gemakkelijk worden voortgetrokken door zowel kind als ouders door de verstelbare band en de zwenkwieltjes.

Heb je een RideBox, maar wil je toch een BedBox? Er is een uitbreidingsset beschikbaar die van elke RideBox een BedBox maakt: de RideBox Sleeping Kit. Met de Sleeping Kit wordt gemakkelijk en snel een extra, afgesloten opslagruimte in het deksel gecreëerd waardoor de bedonderdelen in de koffer passen.

De JetKids by Stokke BedBox is verkrijgbaar voor € 159,-. De JetKids by Stokke RideBox is verkrijgbaar voor € 119,- en de RideBox Sleeping Kit voor € 49,-.

Voor meer informatie over de BedBox en RideBox, ga naar www.stokke.nl.

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Jetkids by Stokke bedbox
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *