Inspiratietip: kinderkamer fotobehang

Voor de kleintjes onder ons is hun slaapkamer een ruimte om lekker te spelen en heerlijk te slapen. Maar dan moet die slaapkamer natuurlijk wel in stijl worden ingericht. Voor een passende look in de kinderkamer kun je heel goed een fotobehang speciaal voor kinderen kiezen. Vandaag bieden we je graag inspiratie voor kinderkamer fotobehang!

Fotobehang bestaat in allerlei soorten en maten en is zeer geschikt om een muur in de kinderkamer een metamorfose te geven. Waar moet je nu zijn voor een nieuw uiterlijk van de wand? Je kunt online een kijkje nemen bij www.fotobehangen.nl voor een uitgebreid assortiment fotobehang. Voor de kinderkamer kun je kiezen voor een fotobehang met een print speciaal voor kinderen, maar ook een bosrijke print of bijvoorbeeld een wereldkaartbehang kun je heel goed in de kinderkamer ophangen.

Fotobehang muurmode.nl
Bron: muurmode.nl

Themakamer creëren met fotobehang

In veel gezinnen krijgt de kinderkamer een thema-aankleding. Hoe leuk is het om een hele kamer om te toveren tot bijvoorbeeld een jungle? Of juist tot een kamer vol met superhelden of tot de favoriete tv-serie van de kleintjes? Ook prinsessenkamers of dierenkamers zijn natuurlijk erg leuk themakamer ideeën. Met fotobehang is de eerste stap voor een complete metamorfose snel gezet. Je kunt de kamer verder aankleden met bijpassende accessoires zoals lampen en natuurlijk een passend dekbedovertrek. Wat zal jouw kleintje heerlijk slapen in zijn of haar speciale themakamer.

Fotobehang muurmode.nl
Bron: muurmode.nl

Fotobehang opplakken in de kinderkamer

Natuurlijk wil je als ouder ervoor zorgen dat de kinderkamer een veilige kamer is voor de kids. Kijk daarom bij de aankoop van het fotobehang dat het geen schadelijke stoffen bevat. Gelukkig wordt het meeste behang tegenwoordig met milieuvriendelijke materialen geproduceerd die goed zijn voor mens en natuur. Verder is het goed om naar het soort materiaal van het fotobehang te kijken. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld papierenbehang, vliesbehang en airtex fotobehang. Ieder soort behang heeft zijn eigen pluspunten. Zo is papieren behang een goedkope manier om de muur te bekleden. Voor minder dan € 50 euro kun je een wand behangen. Airtex fotehang is duurder, maar heeft verder geen naden omdat je het behang in één stuk op de muur plakt. Vliesbehang is steviger dan papieren behang en wordt in banen geleverd die makkelijk te bevestigen zijn. Kijk zelf wat het beste in jouw kinderkamer (en binnen jouw budget) past.

Wil je de kinderkamer een nieuw uiterlijk geven? Denk dan vooral eens aan fotobehang voor op de muur. En pas vervolgens de rest van de inrichting hierop aan als je een speciale themakamer wilt maken.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *