James Bond 007 No time to die

Vanaf morgenochtend 30 september 2021 is hij te zien in de bioscopen, de nieuwe James Bond film: No Time To Die. Maar ik heb hem al gezien, vanochtend 29 september was ik bij de mediascreening in Pathé Arena Amsterdam en wat is de film gaaf zeg. Bijna drie uur lang zat ik aan het scherm gekluisterd: spannend, verrassend en weer mega cool. Wat een goede film. Ik had nog geen recensies gezien naar aanleiding van de Wereldwijde première van de nieuwe 007 film gisteravond. Nieuwsgierig begon ik aan de lange zit, want 2 uur en 43 minuten, daarmee is het de langste Bondfilm tot nu toe. Maar ik heb mij geen minuut verveeld.

Het was alweer de vijfde James Bond film waar Daniel Craig 007 speelt. De film start met een intro waar je de nieuwe liefde van James ontmoet. De bekende theme song van Billie Eilish is de overgang naar de rest van het verhaal. Een emotionele bondfilm met een waardig afscheid. Wie volgt Daniel Craig op? Weten we dat na het zien van deze film? Ga hem zien, hij is absoluut de moeite waard!

De nieuwe 007 draait vanaf 30 september exclusief in de bioscoop in: 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema en ScreenX. Ga jij kijken? Mannen in pak en dure auto’s. Ik keek er vroeger al graag naar, de James Bond films en dat is tegenwoordig niet anders. Hoe gaaf om deze nu als een van de eersten te hebben mogen zien en ik raad hem iedereen aan. Het is echt een gave film!

james bond

James Bond 007 No time to die

In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik en Billy Magnussen.

Deze co-productie van Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro Goldwyn Mayer Studios (MGM) en Universal Pictures International is geregisseerd door Cary Joji Fukunaga (Beasts of No Nation, True Detective). Het scenario is geschreven door Neal Purvis & Robert Wade (Spectre, Skyfall), Cary Joji Fukunaga, Scott Z. Burns (Contagion, The Bourne Ultimatum) en Phoebe Waller-Bridge (Killing Eve, Fleabag).

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *