Geboortekaartjes trends

Voordat je zwanger bent, of voordat het moment is aangebroken dat je geboortekaartjes uit gaat zoeken, heb je er misschien nog geen idee van, maar er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden voor geboortekaartjes en ook bij geboortekaartjes zie je trends. Er zijn ontzettend veel verschillende vormen, thema’s. Of je nu kiest voor zelf ontwerpen of uit een bestaand assortiment, op maat gemaakt of een eerder gebruikte illustratie. Er zijn zoveel mogelijkheden dat er voor iedereen een heel persoonlijk kaartje te vinden is.

Ik zag onlangs zelfs dat er geboortekaartjes bestaan met augmented reality (AR). Dankzij AR kan je met behulp van je telefoon een afbeelding in de ruimte plaatsen waar jij bent. Misschien herinner je van vorig jaar de populaire functie van Google waarmee je 3D dieren in je woonkamer kunt plaatsen. Dat werkt het zelfde, alleen in dit geval komt er geen panda of tijger, maar kun je een foto van je pasgeboren kindje te voorschijn laten halen. Zodat het net lijkt of de baby in je woonkamer is, kraamvisite is meteen niet meer nodig. Supercool of misschien nog een beetje creepy? Ik houd er wel van dit soort hightech snufjes. Verder zijn er toch ook elk jaar wel trends op gebied van geboortekaartjes.

Geboortekaartjes trends

Geboortekaartjes trends pretty orange

Ook bij geboortekaartjes zie je trends. De geboortekaartjes trends die je nu ziet zijn onder andere jungledieren, foliekaarten en fotogeboortekaartjes. Het jungle behang kwam enorm in op de kinderkamers, maar ook op de geboortekaartjes wordt er veel voor dieren en vooral jungledieren gekozen. Een stoere tijger en junglebladeren of een grote olifant, een toekan of panter. Je kan kiezen voor een vrolijke illustratie of een silhouet in foliedruk.

Een andere trend die je nu veel ziet zijn goudfolie geboortekaartjes. Dit zijn geboortekaartjes waar een glanzende folie overheen zit, daarbij kun je de keuze maken voor roségoudfolie of koper-, zilver- of goudfolie en zwartfolie. Met een foliegeboortekaartje creëer je een heel luxe uitstraling. De folie zit dan bijvoorbeeld op een klein gedeelte van het kaartje. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een jungle kaartjes met drie stoere leeuwen, waarbij de leeuwen voorzien zijn van goudfolie of bijvoorbeeld de naam van je baby bevat folie. Ik vind het erg heel mooi uitzien, het glanst ook erg mooi.

Fotogeboortekaartjes worden ook veel gekozen. Voor dit kaartje kiezen sommige ouders ook voor heel leuke en creatieve settingen. Zo leggen ze hun pasgeboren kindje bijvoorbeeld op een groot kleed waar ze dan met attributen het gewicht en de lengte aanduiden. Bijvoorbeeld een meetlat of weegschaal erbij. Op Pinterest vind je daarvan ook heel leuke voorbeelden. Ook zie je geboortekaartjes met een babyfoto in de stijl van de bekende babykaarten van Anne Geddes. Bijvoorbeeld een baby’tje met een bijenpakje aan of helemaal omringd door rozenblaadjes. Vaak heel engelachtig en sereen.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *