Je eigen gepersonaliseerde tekendoos

Als je een cadeautip nodig hebt voor een driejarig meisje, dan kun je denk ik wel goed scoren met tekenspullen. Potloden, stiften, plaksel en een schaar, maar wat dacht je van een eigen tekendoos. Een doos waar ze al haar eigen spulletjes in kan bewaren. Cadeautjes kopen voor een driejarige mond toch vaak uit in speelgoed. Dat vinden kinderen uiteraard ook altijd erg leuk om te krijgen en het is ook het eerste waar ze zelf aan denken, als je ze vraagt wat ze voor hun verjaardag willen. Mijn kinderen kijken zo nu en dat wat kinderprogramma’s op tv en dan komt er een hoop speelgoed voorbij in de reclames. Bijna altijd wordt geroepen “die wil ik ook, ik wil deze of mag ik die?”.

Een tekendoos was nog niet om gevraagd, maar als we gaan kleuren merk je wel altijd dat we de spulletjes nu niet zo netjes geordend hebben. Nu met de tekendoos heb je dat in een klap opgelost. Extra leuk is het dat haar eigen naam er op staat en die herkent ze zeker wel!

bulbby tekendoos

Tekendoos Bulbby

Deze tekendoos hebben we gekregen van Bulbby, speciaal voor de verjaardag van onze driejarige dame. Gepersonaliseerd met haar naam erop en een vrolijke pandabeer. Mijn dochtertje is gek op kleuren, ze houdt vooral van veel kleurtjes en maakt het liefst heel veel rondjes. We hadden tot nu toe alle potloden en stiften in een koekblik, maar dat werd nogal een zooitje. Ik denk dat ze heel blij is met haar tekendoos en ook dat die van haarzelf is. Hoewel het altijd leuk en fijn is dat je samen kan doen met de spullen van je grote broer, is het ook fijn om iets voor jezelf te hebben.

De tekendoos geeft veel overzicht van haar spulletjes. Zo ziet ze meteen waar de roze stiften liggen, haha, haar voorkeur!

bulbby tekendoos

Bulbby

Bij Bulbby kun je de leukste dingen laten personaliseren. Herinner je je de voerbak voor onze pup nog met dierendag een paar weekjes terug. Of wat dacht je van de gepersonaliseerde badjasje die we voor hebben besteld. Kinderen vinden dat toch altijd wel heel erg leuk, als ergens hun naam op staat. Dat merk ik ook altijd als ik voor school iets moet labelen met de naam van mijn kinderen. Dat vinden ze dan helemaal mooi, zo’n naamsticker in hun jasje.

Het samenstellen van een gepersonaliseerd cadeau gaat bij Bulbby ook super eenvoudig. Je kunt uit een aantal kleuren en opdrukken kiezen. Geef door wat je er op wilt hebben en je bestelt. Het is dan binnen een paar dagen bij je thuis.

voerbak bulbby

Een tekendoos zoals deze kost € 19,95.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Bulbby gepersonaliseerde tekendoos
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *