Jongenskamer kinderkamer

What's on mama's mind jongenskamerEen kijkje in de jongenskamer van mijn zoontje. Hij is nu twee jaar en heeft een echte stoere jongenskamer met robotjes op zijn bed en muur. In zijn kamer heeft Studio Ditte de hoofdrol.

Jongenskamer

Het is een heerlijk ruime kamer waar hij graag speelt. Zijn kamer ligt op het zuiden en is daardoor altijd lekker warm. Over het speelkleed van Ikea rijdt hij graag met zijn autootjes en speelt hij met knuffels. Daarnaast heeft hij een houtentreinbaan liggen en zoals je ziet een hobbelscooter en skippy cow.

Het ledikant is van Bopita. Mijn dochter heeft dezelfde. Ook zijn commode en kast zijn van dit merk. De What's on mama's mind bopita commode sofieblauwe stoel stond oorspronkelijk aan onze eettafel, samen met 3 andere. Sinds we twee Stokke Tripp Trapp stoelen in de woonkamer hebben is het best druk aan de eettafel. Dus hebben we een van de stoelen naar zijn kamertje verplaatst. Daar lezen we uiteraard elke avond dan ook gezellig samen een verhaaltje op voor.

Kinderkameritems

'What's on mama's mind naif verzorgingsproducten jongenskamerAan zijn muur hangt een prachtige naamposter van ByBineke. De kleuren passen fantastisch bij zijn gordijnen. De verzorgingsproducten zijn vooral van Naïf care. Met sinds deze week ook de zonnebrandcrème erbij.

 

What's on mama's mind studio ditte behangHet behang is van Studio Ditte. Net als zijn beddengoed. Het beddengoed is eigenlijk een dekbedovertrek voor een 1-persoonsbed. Maar, als je het goed instopt past het ook prima in een ledikant. Nu mijn zoontje twee jaar is hoef ik mij ook geen zorgen te maken dat hij er onder komt. Met een klein baby’tje zou ik het bij een kort opgemaakt bedje met enkel een lakentje en eventueel dekentje houden en niet gaan experimenteren met een dekbedovertrek.Whats on mamas mind beddengoed

Het behang is heel kleurrijk en elke dag kiest mijn zoontje zijn favoriete robotje van de dag uit, voordat hij gaat slapen. De opbergzak is van Happily Ever After Deco. Op deze wil ik nog een tekening gaan maken. Die van mijn dochtertje is wel al af.

Hier kun je haar kamertje nog eens bekijken: babykamer.

 

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

3 gedachten over “Jongenskamer kinderkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *