Kamperen met kleine kinderen met tentje

Ik heb mijn zoontje al een tijdje beloofd om een keer te gaan kamperen, met zijn tweetjes. De zomervakanties brengen wij ook altijd wel op een camping door, maar dan in een bungalow of stacaravan, nooit in een tentje. En dat is juist wat hij heel graag een keertje wilt. Dus heb ik een tweepersoons pop-up tentje uitgezocht bij Bristol en een tweepersoons luchtbed. Natuurlijk wil je voor een sporadische kamperovernachting niet te veel geld uitgeven, maar wil je wel goede spullen mee, niet dat je ‘s nachts op een leeg luchtbed ligt of in een lekke tent.

Ik shopte voor 50 euro een 2- persoons tentje met 2-persoons luchtbed bij de Bristol. Daarnaast shopten we leuke teenslippers.

Kamperen in een tentje

Ik ben heel benieuwd hoe hij het gaat vinden in zo’n klein tentje. Hierboven zie je hoe we tentje al hebben uitgeprobeerd in de tuin. Pop up opzetten is mega simpel, maar inklappen, daar moest ik wel even goed voor nadenken. Het tentje zet je bij het kamperen ook nog vast met de bijgeleverd haringen.

Bristol pop up tent
Tentje uittesten in de tuin

Camping in Groesbeek

Ik kijk er naar uit om te gaan kamperen met de kleine man. Zelf heb ik dat ook weleens met mijn vader gedaan. Toen waren we vanuit Arnhem op de fiets naar Ermelo gegaan, met een tentje achterop. Zelf hebben we het idee om een leuke camping in Groesbeek (bij Nijmegen) op te gaan zoeken. Er zijn een paar leuke campings in die omgeving, waar veel te doen is voor kleine kinderen.

Camping “Bij Ons” in Groesbeek is een mooie en gezellig camping op het platteland, buitenaf bij de aspergevelden in Groesbeek.
Ze hebben ook leuke tipi’s en andere kampeermogelijkheden. Maar wij gaan met een tentje!

Uiteten bij Eten en Drinken in Groesbeek

Groesbeek is overigens erg leuk en populair voor kampeerders. Het is er heel groen. Als je geen zin hebt om zelf te koken, dan is het Café Eten en Drinken in Groesbeek echt een aanrader. In de omgeving heeft de eigenaar ook een restaurant in Nijmegen en Lent, waar je heerlijk voor een zeer aantrekkelijke prijs met kinderen kunt eten!

Pop-up tentje

Het tentje is een pop-up tentje, want met tentstokken klungelen is niet echt mijn ding. Het pop-up tentje is ook nog eens superlicht.

Bristol pop up tent
Tentje uittesten in de tuin

Deze pop-up tent voor 2 personen van de Bristol is ideaal om te gebruiken tijdens festivals, maar ook perfect te gebruiken om te kamperen. Bestel online deze zelfopenklappende tent met binnentent en muskietengaasdeur. Haringen en stormlijnen bijgesloten. Eenvoudig op te zetten! De pop-up tent was in de aanbieding van 44 euro voor 35 euro.

Daarbij zocht ik ook een luchtbed uit voor twee personen. Want, dat slaapt, vind ik lekkerder, dan twee losse luchtbedden. Het luchtmatras past precies in het tentje. 2-persoons luchtbed met luxueuze toplaag in velours voor een aangenaam comfort. Afmetingen: 191cm x 137cm x 22cm. Draaggewicht: 295kg. Het matras kostte nu € 14.

Luchtbed kamperen met kinderen

Samen heb ik dus een tentje met luchtbed voor € 50.

Wandelschoenen voor kinderen

Bij Bristol hebben ze leuke kampeerspullen voor een leuk prijsje. Ik mocht er wat uitzoeken. In eerste instantie neigde ik naar wandelschoenen, omdat we op vakantie ook graag gaan wandelen en dan hebben de kinderen ook stevige wandelschoenen.
Ook hebben ze van die fijne sandalen waarmee je lange wandelingen kunt maken, zonder dat ze gaan zweten.

Deze gaan we vast later nog shoppen, nu gingen we voor het thema kamperen.

Slippers

slippers kinderen Bristol

Zelf shopte ik er nog slippers bij voor beide kinderen. Bristol had een aanbieding, 2 paar voor € 17,99. De slippers zijn stevig en hebben een fijne voetzool. Dus het zijn niet van die buig teenslippers. Ik vind het voor de kinderen altijd fijn als ze lekker op blote voetjes kunnen lopen en doe ze ook graag sandalen aan, maar soms is het wel makkelijk om even slippers aan te schieten. Dus als ze dan op slippers lopen, dan graag wat stevigere. Die hele dunne slippertjes zijn namelijk niet goed voor kindervoetjes.

slippers kinderen Bristol

Hoe het kamperen is geweest deze zomer, dat lees je na de vakantie terug! Ga je zelf kamperen? Wat zijn jouw tips?

Please follow and like us:
Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Kampeerspullen van Bristol
Beoordeling
51star1star1star1star1star

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *