Kinderboek: De verjaardag van de luiaard

Houd je ook zo van prentenboeken vanwege hun prachtige tekeningen? Dan hoort dit boek echt in jouw boekenkast. De verjaardag van de luiaard is prachtig geïllustreerd, zeer kleurrijk en speels.

De verjaardag van de luiaard

De verjaardag van de luiaard

De luiaard is jarig, stiekem versieren de dieren in het bos zijn boom en beginnen voor hem te zingen. Versuft wordt de luiaard wakker, hij is nog slaperig en vraagt zich af wat te dieren allemaal aan het doen zijn. Ze roepen hem toe, dat hij jarig is en wat je met een verjaardag allemaal kunt doen. Maar, dat is vooral wat de dieren zelf zouden willen doen met hun verjaardag, niet wat de luiaard wil. Want, de luiaard, die wil gewoon lekker slapen. Gelukkig vertelt de eekhoorn hem wat een verjaardag echt is, want dat is het moment dat iedereen viert dat jij geboren bent! Dankzij de lieve dieren in het bos, droomt hij vervolgens prachtig, op zijn verjaardag.

De verjaardag van de luiaard

Een heerlijk boek om uit voor te lezen. Een superleuk verjaardagscadeau, en wat een verjaardag eigenlijk is? Daarop heeft de eekhoorn het beste antwoord van allemaal: jarig, dat ben je als alle dieren blij zijn dat jij geboren bent.

Auteur: Aron Dijkstra
Illustrator: Caren Peeters
Uitgeverij: De vier windstreken
Pagina’s: 32 pagina’s
ISBN: 9789051167221
Leeftijd: vanaf 4 jaar

Caren Peeters is schrijfster van De verjaardag van de luiaard, meer van haar vind je op Klaretaal.nl.

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
De verjaardag van de luiaard
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *