Leukste artikelen bij kappersgroothandel

puck-and-pumpkinKerstoutfits en mooie kapsels

Het is weer bijna kerst. Tijd voor mooie kapsels en leuke outfits. Wie van jullie is er nog snel even naar de kapper geweest voor kerst? Ik ben een paar weken terug voor het laatst geweest. Ik had eigenlijk nog wel even willen gaan, maar daar is het helaas niet meer van gekomen. Het doet mij wel aan een van mijn goede voornemens denken voor 2017. Daarover lees je binnenkort een uitgebreide blog. Normaal ben ik niet zo van de goede voornemens, maar toen mij er naar werd gevraagd om er echt een te bedenken, had ik daar toch ineens een goed idee.

Wat dacht je ervan om eens wat meer aandacht aan de ‘mooie mama’ te besteden. Er gaat zoveel aandacht naar de kinderen. Altijd de leukste outfits, mooie haartjes en leuke uitjes. Het is natuurlijk niet anders dan dat je leven als moeder anders is dan daarvoor. Kon je toen nog gerust drie uur achter elkaar bij de kapper gaan zitten voor het kleuren van je haar. Vervolgens door naar de schoonheidsspecialiste? Dan moet je dat tegenwoordig toch beter plannen. Zelfs het shoppen van make-up en nieuwe kleding gaat nu op een afspraak in de agenda’s.

Oké ik heb het er graag voor over. Maar toch vind ik het wel goed om ook jezelf niet te vergeten en te zorgen dat je zelf ook lekker in je vel zit. Zo vind ik het een goed idee om meer aandacht te besteden aan mooie make-up en naar de schoonheidsspecialiste en de kapper te gaan. Zou het mij lukken dit jaar?

Waar ga ik beginnen? Natuurlijk eerst weer eens wat mooie verzorgingsproducten aanschaffen. Ik heb al zo lang bijvoorbeeld geen nieuwe haarborstel meer gekocht. Die van mij heb ik al jaren, mede doordat ik daarin ook wel erg kieskeurig ben. Waar koop jij je spulletjes? Gewoon bij een drogist of ook online? De spullen bij de kapper zelf zijn vaak zoveel mooier. Zo heeft mijn kapper erg fijne haarborstels, maar die kopen dat natuurlijk bij een kappersgroothandel. Dat is voor mij geen optie. De haarverzorgingsproducten van de kapper ruiken ook altijd zo heerlijk he?

Ik ga er een missie van maken voor 2017. Make-up, kappersafspraak, schoonheidsspecialiste en een nieuwe haarborstel.

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *