Etos zomerartikelen

What's on mama's mind etosIk ben geen beautyblogger. Wel houd ik mij graag bezig met mode en beauty. Ik ben niet vies van een beetje make-up al ben ik ook niet iemand die er heel veel mee experimenteert. Vrijwel altijd heb ik bruine oogschaduw (drie tinten) op, mascara en soms lipgloss. Mijn haar, daar gaan soms wat highlights, maar daar blijft het ook bij. Tijdens mijn middelbare schooltijd heb ik weleens iets geks doorheen gedaan. Groene haarmascara was het geloof ik. Een paar jaar later een keer een kleurspoeling. Rood bruin, waarna mijn blonde haar nog een heel tijd een vreemde goede gloed heeft gehouden. Niet echt een succes dus.

Over die oogschaduw gesproken. Ik zak in een artikeltje van Etos “kleur bekennen” dat ik wel goed zit met mijn kleuren. Ik kom het dichtst in de buurt van type A, behalve dat ik niet echt getint ben, maar dankzij mijn make-up nooit spierwit haha. “Dit type heeft een iets getinte huid, is nooit spierwit of blozend. Zij heeft vaak bruine of groene ogen, en haar natuurlijke haarkleur is meestal donkerbruin, donkerblond of warmrood. Doen! Warme, diepe kleuren staan het mooist. Bijvoorbeeld natuurlijke kleuren met een goudglans, zoals een goudbeige foundation met een oranje ondertoon. Rood met een koperzweem is mooi als rouge en lippenstift, evenals koraal- en bruintinten.

Anyways, ik kwam hier op, omdat ik wat leuke zomerse Etos spulletjes onder jouw aandacht wil What's on mama's mind etosbrengen. Ik kreeg een leuke rieten tas, met een mooie mascara, een lipgloss en BLAUWE oogschaduw. Dus toch gaan we experimenteren, dankzij deze leuke zomerartikelen van Etos. Geen bruine maar blauwe oogschaduw. Benieuwd of iemand het opvalt.

De rietentas is echt een aanrader. Ik gebruik hem zelfs als luiertas momenteel. Veel hipper en best praktisch hoor. Niks zit in vakjes of achter ritjes, dus je kunt er zo bij. Een bijkomend voordeel van deze tas is dat hij leuk staat bij mijn interieur. Dan is het dus een keer niet erg dat ik mijn tas overal laat slingeren, haha.
De strandtas kost € 9,99 en is er in het mintgroen, wit en roze.

De oogschaduw kost € 6,99 en dan heb je zes kleurtjes in je pallet. De mascara (volume) slechts € 3,99 en de lipgloss € 2,99. Op Etos.nl staat een leuk artikeltje over snel make-up opdoen. Dat past wel bij mij. Waarschijnlijk heb jij net als ik en veel andere moeders ’s morgens veel te weinig tijd om je uitgebreid op te maken. Deze tips voor snelle make-up zijn dan ook niet verkeerd.

What's on mama's mind opgestuurd artikel

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *