Kidsfashion van Little Label

Niet alleen het weer, maar ook de kinderkleding van het lente en zomerseizoen geeft je kriebels, want wat zijn is er weer leuke kleding te kopen voor de kids. Bijvoorbeeld bij Little Label.

Little label zomer jurkje

Cote d’azur

Wij hebben net een vakantie geboekt naar de Franse voorjaarszon. Wij gaan heerlijk een weekje naar de Cote d’azur. Daar ga je natuurlijk in stijl naar het strand. Dan heb ik het natuurlijk niet alleen over mijzelf, maar ook mijn kinderen. Mijn dochtertje kreeg dit superleuke zomerjurkje van Little Label. Herinner je je mijn blog nog over de pyjama’s afgelopen, maand. Nou ze hebben daar nog veel meer leuks. Zoals dus dit jurkje.

Als moeder van een zoontje en een dochtertje kan ik alle kanten op als ik shoppen. Stoere jeans met sweaters en gave sneakers voor mijn zoontje en superschattige jurkjes en laarsjes voor mijn dochtertje. Daar geniet ik enorm van. De kledingkasten beginnen echter wel een beetje uit te puilen, want er is zoveel leuks.

Inpaktip

Wij vliegen straks naar onze vakantiebestemming en dan kun je natuurlijk maar een beperkte What's on mama's mind puck and pumpkinhoeveelheid kleding meenemen. Je hebt geen zin om met vier koffers te gaan sjouwen op het vliegveld, je moet dat ook nog maar eens in je huurauto zien te krijgen. Dus, mijn tips met een meisje is: jurkjes. Jurkjes kun je heel klein oprollen of opvouwen. Wordt het wat frisser legginkje eronder en vestje erop. Klaar is kees!

Hoe pak ik het in?
De jurkjes en de leggings rol ik op tot heel kleine rolletjes. Vervolgens stop ik alle kleding in een klein rechthoekig reistasje. Herinneren jullie bijvoorbeeld het roze Puck & Pumpkin tasje nog? Die is ideaal als toilettas, maar ook als kledingetui. Ook op je vakantieadres hoef je niet in de koffer te graven, maar je hebt gewoon een of meerdere tasjes gevuld met de kleding. Ik doe dat ook voor mezelf. Ik heb altijd een tasje met mijn bikini’s, met mijn ondergoed en met mijn t-shirtjes. Zo heb ik alles bij elkaar, geen rommel!

What's on mama's mind Little LabelSpring Summer 2017 van Little Label.

Waarschijnlijk loopt mijn dochtertje de hele week in dit jurkje, maar goed, ik ga toch meer meenemen.  Jersey baby jurk – blue white stripe dip dye
Het zomerjurkje is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij kozen de blauwe variant. Stoer en schattig, vind ik! Het jurkje kost € 29,95.

En zo lang het nog niet warm genoeg is voor het jurkje, hangt het mooi te pronken in haar kamertje. Dat brengt ons vast in de zomerse sferen en vakantiestemming!

 

Please follow and like us:

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *