Zomerse sneakers van Braqeez

De nieuwe zomerse sneakers van mijn kinderen heb je wellicht op Instagram voorbij zien komen. We zijn klaar voor de zomer. Met de lente in aantocht en zelfs het eerste warme weer opkomst (ik zag een nieuwsbericht: Terrasjes weer) kunnen de sneakers uit de kast. Nou ja, uit de kast… meer uit de doos, want kinderen groeien wel elk seizoen uit hun schoenen. Mijn kinderen hebben nieuwe sneakers van Braqeez voor de zomer.

Braqeez sneakers

Braqeez

Ken je Braqeez of ook wel Brakkies kinderschoenen al? Een merk met prachtige kinderschoenen.

Het avontuur begon als Brakkies… of misschien ken je ons nog als BQZ? Sinds 1988 maakt Braqeez eigenwijze, vrolijke schoenen tegen een betaalbare prijs. Deze filosofie is onveranderd gebleven. De goede prijs-kwaliteitsverhouding van Braqeez is tot op de dag van vandaag succesvol in Nederland, België, Duitsland en zelfs ver buiten deze grenzen.

Braqeez.nl

Meisjes sneakers

We zochten een zomers paar meisjes sneakers van braqeez uit, uit de nieuwe collectie, voor onze dochter. Vier jaar en al in maatje 29. We leven op grote voet, zullen we maar zeggen. Ze mocht zelf haar schoenen uitkiezen, want anders worden ze zeker niet gedragen. Ze heeft een eigen mening en die mag ze gebruiken. Wel maak ik een voorselectie, zodat ik zeker weet dat ik ze niet lelijk of stom vindt, dat dan weer wel. Anders zou onze vierjarige altijd in prinsessen jurken op ballerina’s naar school gaan. Dus een beetje invloed uitoefenen op haar smaak kan geen kwaad. Ik vind het wel erg leuk om te zien dat ze duidelijk weet wat ze wel en niet mooi vindt.

Dit paar met de tekst Love heeft een parelmoerglans en de schoenen zijn zilverkleurig. Er staat in het roze Love op de zijkant.

Jongens sneakers

Ook ons 6-jarige zoontje kreeg nieuwe sneakers. Ook van Braqeez. De felgele strepen spraken hem enorm aan. De schoenen zijn verder grijzig en zitten (aldus zoonlief) super comfortabel.

Maatje 31, daar gaat hij de zomer op in.

Heb jij de voorjaarscollecties al in huis?

Bericht auteur: mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *