Kidsfashion Moodstreet nieuwe jurkjes shoppen

Shop till you drop. Dat lukt wel als moeder van een stoere peuter jongen en een dreumes dame. Vooral bij mijn dochtertje puilt de kast uit. Eigenlijk ‘puilen de kasten uit’. Want, ze heeft echt mega veel kleding. Eén doordat ze twee grote nichtjes heeft en twee doordat er gewoon zo superveel leuke kledingitems zijn voor meisjes, met name schattige jurkjes.

In dit jaargetij met de temperaturen van afgelopen weken dan ga ik helemaal los met zomerjurkjes. Door mijn blog maak ik kennis met een heel hoop merken die ik in de winkels niet eerder tegen ben gekomen. Dat maakt het niet makkelijker, nog meer keuze, nog meer leuke jurkjes.

Ik heb drie leuke jurkjes van Moodstreet geselecteerd. Ik heb drie verschillende type jurkjes gekozen. Ze zijn alle drie wel zomers, maar andere kleuren en modellen. Geeft een mooi overzicht van het merk.

Moodstreet cuba girl jurkje roze

Moodstreet jurkje roze cuba

Erg leuk met de gitaartjes en ananassen er op. Ik ben gek op roze, dus het is niet gek dat ik dus ook weer een roze jurkje heb geselecteerd.

Moodstreet cuba girl tennis look aop dress fresh turqoise

Moodstreet jurkje turquoise

Oké, voor als je bang was dat alles roze was. Nee hoor, een turquoise erbij, want ook dat vind ik een prachtige kleur. Ik vind het model van dit jurkje ook heel leuk. Mooi slank en een klein mouwtje.

Moodstreet cuba girl demin look dress washed demin

Moodstreet spijkerjurkje

Nummer drie is een spijkerjurkje. Spijkerjurkjes heb ik zelf ook in de kast. Ze kunnen ook in elk jaargetijden. Dat maakt het ook een multifunctioneel jurkje. Leuk met een legging maar ook met blote beentjes. Leuk met schoentjes, laarsjes of sandalen. Genoeg opties. Schattig maar ook stoer.

Welke is jouw favoriet?

Bron afbeeldingen: Jayno.nl – moodstreet

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *