Kinderbakboek: Bakken als de beste! – bloghop

Kookboeken, ik vind ze bijna altijd leuk. Helemaal als de focus op kinderen ligt. Dit kinderbakboek Bakken als de beste! is speciaal voor jonge bakkers en verscheen afgelopen week. Vandaag geef ik twee boeken weg, maar je kan vandaag nog veel meer kans maken op boeken. Vandaag start namelijk de Bloghop met 17 andere bloggers die een (kinderboek) weggeven. Onderaan de blog zie je naar wie je, na het meedoen op Mama’s Mind, toe mag Hoppen.

Win: Het bakboek Bakken als de Beste!
Winnaars bekend!
Hoe: Laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet, door te reageren met wat jij het lekkerste of leukste vindt om te maken met kinderen. Bijvoorbeeld een appeltaart of cupcakes of pannenkoeken.

Kinderbakboek bakken als de beste

Bakken als de beste!

Bakken als de beste!, hét bakboek speciaal voor de jonge bakkers, bij uitgeverij Kluitman. Het boek bevat alle informatie en recepten die de jonge bakker nodig heeft om aan de slag te gaan. Er staan meer dan 50 recepten in voor feestelijke taarten, heerlijke koekjes en smeuïge cakes, evenals hartige hapjes en recepten voor het lekkerste brood.

De recepten worden stap voor stap uitgelegd met behulp van duidelijke foto’s en tekst. Ook komen alle belangrijke basistechnieken en het keukengerei dat een thuisbakker nodig heeft aan bod. Naast een stappenplan bij elk recept geeft het boek de jonge bakkers ook leuke tips over hoe je bijvoorbeeld de mooiste foto’s maakt van je gemaakte kunstwerken.

Kinderbakboek bakken als de beste

Koken is leuk!

Bakken als de beste! is het vervolg op het eerder verschenen Koken is leuk!, dat alle informatie bevat die een beginnende chef-kok nodig heeft. Ook Koken is leuk! bevat meer dan 50 lekkere, makkelijke en gezonde recepten, van soepen, lunch-wraps en de perfecte pizza tot smoothies en gebak.

Bakken als de beste! | € 16,99 | 144 pagina’s | verschijnt 17 februari | Kluitman | isbn 978 90 206 9175 7

Boekenbloghop

boekenbloghop bloghop

Zoals je al las hierboven doe ik mee met de boekenbloghop. Dit houdt in dat er 17 andere bloggers vandaag een (kinder)boek weggeven op hun blog. Als je de bloghop goed doorloopt, dan kom je uiteindelijk weer terecht bij mij. Als het goed is kwam jij van de blog MomAmour, waar zij Het boek zonder tekeningen weggeeft en nu stuur ik je door naar Happinessfromme, die geeft uitdeelboekjes van Muis weg. Ontzettend leuk.

Vind je de bloghops leuk? Ze komen vaker voorbij. Esmee van Website4Mama is samen met Amanda van KiDDoWz.net de oprichter van de bloghops.

Voor winactievoorwaarden op mijn blog kun je de disclaimer bekijken. Als je hieronder een reactie achter laat, kan hij in de spamfilter komen, daardoor duurt het even voordat je reactie is goed gekeurd.

Meer op mama’s mind

Meer kinderboekentips vind je op de blog. Mijn favoriete recept om met kinderen te maken is de regenboogtaart.

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

82 gedachten over “Kinderbakboek: Bakken als de beste! – bloghop

 • 14 maart 2020 om 21:10
  Permalink

  taarten maken vind ik het leukste, vooral als ze de taarten dan gaan versieren met vanalles en ze hun fantasie laten gaan.. worden de leukste en gekste creaties gemaakt

  Beantwoorden
 • 11 maart 2020 om 16:34
  Permalink

  Oeh dit vinden ze alle 3 wel leuk, en lekker… Maar de oudste heeft al een eigen kookboek, dus deze zou voor de middelste zijn! Hier zijn het toch vooral veel muffins die we bakken, maar juist benieuwd naar de nieuwe ideetjes in dit boek!

  Beantwoorden
 • 10 maart 2020 om 23:17
  Permalink

  Pannenkoeken! Dat blijft een feestje! Ik doe graag mee!

  Beantwoorden
 • 10 maart 2020 om 21:08
  Permalink

  Dit is echt leuk, ik doe mee. Met mijn zoontje bak ik eigenlijk altijd maar cupcakes om ze daarna te versieren. Dat is ook leuk maar ik zou graag eens wat anders bakken samen en dat komt met dit boek vast goed.

  Beantwoorden
 • 10 maart 2020 om 18:53
  Permalink

  Lekker bakken is altijd een feest, dus ik doe graaaag mee voor nieuwe ideeën 😉

  Beantwoorden
 • 10 maart 2020 om 13:20
  Permalink

  erg leuk ik doe graag mee voor het bakboek voor de kinderen op mijn werk

  Beantwoorden
 • 10 maart 2020 om 11:42
  Permalink

  Ik doe heel graag mee. Het leukste wat mijn kinderen vinden om met mij te maken, zijn brownies en cupcakes. Heerlijk om hun koppies te zien bij het mixen, uitlikken en uiteindelijk versieren.

  Beantwoorden
 • 10 maart 2020 om 09:24
  Permalink

  super leuk voor mn dochter. Ze is dol op bakken met oma… kunnen ze gezellig weer iets samen bakken

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 20:08
  Permalink

  Koekjes, cupcake en pannekoeken vinden de kids het leukste om te maken. Vooral omdat je die kunt versieren met zoveel lekkers

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 18:48
  Permalink

  Het leukste vind ik cakejes bakken en daarna samen versieren en oppeuzelen! 🙂

  Beantwoorden
  • 25 maart 2020 om 11:54
   Permalink

   Ik die graag mee! Ik hou erg veel van bakken en ik.merk dat mijn dochter daar ook gek op is. We hebben al samen wat dingen gemaakt. En t leukste vindt ik toch cupvakes waarna ze zelf de cupcake mag versieren voor oma en opa. En ze is nog maar 4.

   Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 17:32
  Permalink

  Ik doe mee, het lekkerste om te maken met kinderen zijn cakes en taarten maar het leukste is het maken van koekjes het is makkelijker en geeft minder troep!

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 15:54
  Permalink

  ik doe graag mee zodat ik met mijn neefjes en nichtje weer iets lekkers kan gaan maken

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 15:52
  Permalink

  Wat een leuke bloghop weer, wij zijn dol op boeken en bakken 🙂
  Het leukste en lekkerste om samen met mijn dochter te bakken zijn toch wel koekjes 🙂

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 15:20
  Permalink

  Mijn jongste zoon en ik maken graag cake. Maar dan met bijvoorbeeld stukjes appel erin en bestrooid met amandelen of walnoten!.

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 14:33
  Permalink

  Ik vind heel veel lekker.
  Maar het leukst om te maken vind ik dan toch koekjes en cakejes met mijn zoontje

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 11:31
  Permalink

  Mijn kinderen zijn gek op het weekend, want dan gaan we geregeld samen bakken. Van broodjes tot cakejes (die natuurlijk versierd mogen worden. Op de basisschool waar ik werk geef ik ook kook- en bakworkshops. Dan mogen de kinderen zelf mueslibrood maken of letterkoekjes van hun naam. Ik ben erg benieuwd naar dit boek en zou het leuk vinden om er meer inspiratie uit op te doen!

  Beantwoorden
 • 9 maart 2020 om 05:11
  Permalink

  Bakken bij oma blijft toch een van de leukste bezigheden! Ik doe dus graag mee!!

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 21:14
  Permalink

  Wij bakken met zijn drietjes graag. Maar jeetje, wat een moeilijke vraag. Wat vinden de dames en ik het leukste om te bakken? Koekjes zo lekker dat je er wel bij móét smakken. En de kruimeltjes opprikt van het tafelkleed. Met een natgemaakte vinger en op eet. Dan maken we het vaakst onze koeken met anijs. Een bijzondere favoriet in ons bak-paleis. Rondjes en hartjes en zelfs een beer. Allerlei figuren smaken naar meer!! Dus dit heerlijke bakboek zou ons zo inspireren. Want het is een plezier om nog meer bakkunsten te leren!!

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 20:50
  Permalink

  Taartjes en natuurlijk versieren met lekkere fondant om zo de gekste creaties te hebben! Ja, zoonlief is een keukenfanaat!

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 20:04
  Permalink

  Dit is nou leuk! Onze zoon van 5 begint al tijdens het eten koken nieuwschierig te worden en houdt erg van koekjes bakken en pannenkoeken enzo. Het zou leuk zijn als we meer tips uit dit boek kunnen halen en lekkere dingen kunnen maken. Even samen quality time, even weg van youtube en de playstation ;-P

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 19:50
  Permalink

  Cupcakes en kwarktaart maken we graag samen. Lekker, gezellig en leuk, vergeet het versieren niet.
  Leuk trouwens zo’n boekenweek bloghop!

  Beantwoorden
  • 9 maart 2020 om 21:56
   Permalink

   Super leuk, zeg! 😍 Ik maak de kwarktaart altijd gezellig samen met mijn 8-jarige dochter (bij elke verjaardag thuis)! 💕 En samen cupcakes maken (en natuurlijk versieren 😉) blijft ook altijd leuk! Zou super leuk zijn om eens samen nieuwe recepten uit te proberen uit dit kinderbakboek! 💝🍀

   Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 19:38
  Permalink

  Superleuk om met de kinderen mooie versierde taarten te gaan maken.

  Beantwoorden
  • 8 maart 2020 om 21:08
   Permalink

   Jaaa, cheese cake en focaccia door mijn zoon die dolgraag in de keuken staat.

   Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 17:10
  Permalink

  Op dit moment bak ik alleen zakdoekjes met de kids, met dit boek hebben we er plots zoveel leuke inspiratie bij! Ik hoop dus op een kansje….

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 16:53
  Permalink

  Heel graag doe ik mee. Het leukste/lekkerste om met kinderen te maken zijn cupcakes, kruidnoten en sinds kort ook mini appelflappen

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 15:35
  Permalink

  Echt leuk. Mijn kinderen zouden dit fantastisch vinden. Lekker cupcakes👍

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 15:01
  Permalink

  Cupcakes vinden we leuk om te bakken hier.

  Beantwoorden
  • 8 maart 2020 om 16:06
   Permalink

   Mijn nichtje van 2,5 jaar oud vindt het nu al heerlijk om koekjes te bakken, dit boek zou super voor haar zijn om haar kookkunsten verder te ontdekken 😄

   Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 14:42
  Permalink

  Wat leuk weer zo’n bloghop, doe altijd mee, zó gezellig.
  Graag doe ik mee voor dit kinderbakboek.
  Leuk voor mijn kleinkinderen.
  Cupcakes en koekjes vinden ze leuk om te bakken.
  Ze helpen mij met het voorbereidende werk, dat vinden ze leuk.
  Ik volg op bloglovin en waag weer een kansje.
  Nu hop ik weer verder naar Happinessfromme.

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 14:08
  Permalink

  Superleuk om samen met mijn neefje te doen tijdens een logeerpartijtje

  Beantwoorden
  • 8 maart 2020 om 18:26
   Permalink

   Samen met mijn dochter van 3 bak ik graag taarten en cake. Zij helpt al van kleins af aan en vind het allemaal heel leuk te doen. Alleen jammer dat zij ook graag de beslagkom leeg lepelt…

   Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 13:27
  Permalink

  Leuk! Ik doe graag mee. cupcakes vinden mijn kinderen het leukst, omdat ze ze daarna zelf mogen versieren!

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 13:13
  Permalink

  Mijn grote moppie staat steeds vaker in de keuken en heeft als al een paar keer verrast met zo’n “makkelijk te bereiden” taart uit een doos. Stap voor stap een recept volgen uit een kookboek is een mooie volgende stap en dan hoop ik dat ze nog heel wat lekkers op tafel tovert🎂🥰

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 12:57
  Permalink

  Erg leuk om met de kinderen uit dit kookboek te bakken, vinden ze erg leuk om te doen.

  Groeten Anneliese

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 12:32
  Permalink

  Wat een superleuke en handige prijs! Mijn 2 kleindochters en ik bakken altijd samen iets lekkers als ze hier weer een weekend zijn.
  Het meest favoriete van de meiden zijn natuurlijk de heerlijke cupcakes! Vooral omdat ze ze zo mooi kunnen versieren! 🙂

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 11:17
  Permalink

  Cupcakes zijn hier favoriet gevolgd door een eigen taart bakken.

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 09:59
  Permalink

  Op het moment zijn de bekende cupcakes favoriet, maar wellicht dat we met dit boek meer kunnen gaan proberen! Leuke actie!

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 09:32
  Permalink

  Dat is lekker, alles is leuk als we maar samen iets lekkers kunnen maken 😉

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 09:26
  Permalink

  Ons lieve nichtje is dol op koken en bakken. Dit zou een fantastisch boek zijn voor haar. Ik doe mee om hem vervolgens aan haar cadeau te geven.

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 08:27
  Permalink

  Samen met de kleine meid koekjes bakken en allerlei vormpjes uitsteken.

  Beantwoorden
 • 8 maart 2020 om 07:32
  Permalink

  Ik doe mee voor de kleinkinderen. Ze doen niets liever dan met oma bakken

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 22:50
  Permalink

  Mijn kleuter is dol op bakken, lijkt me leuk zo’n kinder kookboek! Ik maak graag kans.
  En ik hop weer even verder…

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 20:43
  Permalink

  dat boek ziet er leuk uit, ik doe graag mee.
  het leukste wat mijn zoontje en ik vinden om te maken is… ‘drakensap’! een lekker gezond groen sapje via de slow juicer, dikke pret om de stengels bleekselderij, de appeltjes, etc.etc. erin te doen en op die knop te drukken natuurlijk!

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 20:29
  Permalink

  Ik vind het het allerleukst om met Lucas en Eva cupcakes te maken en te versieren. Hoewel zij dan weer dol zijn op het maken van kwarktaart haha

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 19:22
  Permalink

  mijn kleinzoontje wil kok worden kan hij met dit bakboek al goed oefenen

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 18:49
  Permalink

  Het leukste om te bakken vind ik appelflapjes en kaasstengels, samen met onzze 3 kleinzoontjes 🙂

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 17:46
  Permalink

  Leuk!!! Met ons zoontje van bijna 3 bak ik graag koekjes. Stiekem eet hij het deeg dan op. Inspiratie door dit boek zou geweldig zijn!

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 17:42
  Permalink

  Wat leuk!! Ik vind cupcakes (van Woezel en pip) maken met Lars het leukste. Benieuwd naar dit boek ook. Ik doe dus graag mee!!

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 17:40
  Permalink

  Dit boek is echt een hit als wij hem mogen winnen! Wij hebben pas de macarons in dierenstyle nagedaan van de cupcake cup. Echt super leuk en een aanrader om te maken! Dus fingers crossed voor deze gave prijs!

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 16:22
  Permalink

  Lijkt me een heel leuk boek! Onze oudste dochter van 5 jaar vindt het erg leuk om mee te helpen in de keuken en maken ook regelmatig samen iets zo als roer ei en soms cake, taart en koekjes.

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 13:18
  Permalink

  Leuk voor mijn kinderen. Die vinden het heel erg leuk om te helpen met lekkere dingen bakken. We maken nu vaak hetzelfde dus het boek is welkom voor nieuwe inspiratie.

  Beantwoorden
  • 7 maart 2020 om 13:56
   Permalink

   Deze zou ik graag willen winnen voor onze zoon. Hij helpt altijd graag bij het beslag maken voor de pannenkoeken. Met dit boek zou hij met meer baksels kunnen helpen

   Beantwoorden
   • 7 maart 2020 om 18:36
    Permalink

    Wauw wat een leuk boek!
    Wij vinden koekjes heel leuk om te maken…maar wij vinden alles lekker haha

    Beantwoorden
    • 14 maart 2020 om 16:41
     Permalink

     Oh wat leuk! Ik bak samen met de kinderen graag koekjes, muffins, brownies, cake, taart…. van alles!

     Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 12:43
  Permalink

  Onze jongste vindt zandkoekjes bakken leuk, eerst zelf deeg maken en dan met vormpjes.
  We doen dus graag mee voor die bakboek.

  Beantwoorden
  • 7 maart 2020 om 20:27
   Permalink

   Dat zou echt leuk zijn! Onze dochter Fien is dol op bakken en haar broertje Joep op eten dus de ideale combi 🙂 Zou leuk zijn om eens wat anders te bakken uit dit leuke bakboek 😋

   Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 12:15
  Permalink

  Wat leuk! Bij mijn jongens is koekjes bakken favoriet!

  Beantwoorden
  • 7 maart 2020 om 13:55
   Permalink

   Wat leuk!! Als de kids konden kiezen vinden ze pannenkoeken maken het leukst maar als we cakejes of koekjes maken hoor ik ze ook nooit klagen.

   Beantwoorden
  • 7 maart 2020 om 22:10
   Permalink

   Mijn dochters houden van bakken, maar ik ben een kluns in de keuken. Wie weet lukt het me met dit boek wel.

   Beantwoorden
  • 7 maart 2020 om 14:02
   Permalink

   Wat een super leuk boek om samen met mijn kleinkind inspiratie op te doen om nog meer lekkere dingen samen te bakken, die het nu erg leuk en lekker vind om cupcakes te bakken en met van alles te versieren!

   Beantwoorden
   • 8 maart 2020 om 01:25
    Permalink

    Ik doe mee! En het leukste vind ik koekjes bakken, iedereen maakt dan zijn eigen gevormde koekjes…

    Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 11:29
  Permalink

  Lekker bakken, daar hou ik zelf heel erg van.
  Nu op mijn werk, de bso, de bakmaand voor kika, heerlijk bezig met de kids.
  Mijn neefje is nu nog te klein, maar dat wordt wel bakjen met tante Wendy.
  Dus dat boek komt bij mij heel goed tot zijn recht, kom maar op.

  Beantwoorden
 • Pingback: Boekenweek Bloghop: lekker lezen en volop voorlezen - MomAmour

 • 7 maart 2020 om 10:58
  Permalink

  Cupcakes ,koekjes en pepernoten bakken wij graag samen

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 10:49
  Permalink

  Cupcakes zijn hier toch wel favoriet, maar pepernoten of koekjes zijn natuurlijk ook altijd lekker

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 10:37
  Permalink

  Ik vind het leuk om samen appelflappen en cupcakes te maken. En alles is eigenlijk wel lekker. Zou graag eens een unicorn cake/taart willen maken samen.

  Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 10:36
  Permalink

  mijn kleinzoon en kleindochter vinden bakken het leukste wat er is, vooral cupcakes

  Beantwoorden
  • 8 maart 2020 om 17:27
   Permalink

   Onze Vico vindt het heerlijk om samen met bakken bezig te zijn. Vindt het heerlijk om de mixerhaken en bak af te likken. Ook zijn broer Seppe helpt al gebroederlijk mee.

   Beantwoorden
 • 7 maart 2020 om 09:35
  Permalink

  Lekker vinden we alles maar het liefste bakken we een cheesecake 😍

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *