Kinderboek: Ik hartje de wereld – 9+ jaar

Ik hartje dit boek, en jij denk ik ook! Wat een prachtig boek is ik hartje de wereld van Tania McCartney. Het glanzende zilver is van de cover is in het echt nog mooier dan op de foto zichtbaar is. De illustraties zijn geweldig en het boek is zo uitgebreid en divers! Verwonder je zelf met dit boek. Leer over onze planeet, over de natuur, over bouwwerken die door mensen zijn gemaakt en leer over culturen. Blader door het prachtige grote boek en leer over wat er leeft op het land, in de lucht en in het water. Lees over eten dat in verschillende landen wordt bereid. Geniet van de kleuren, de tekeningen en de overvloed aan informatie. Een spectaculair kinderboek, dat ook jou zeker laat genieten van al het prachtige wat de wereld ons heeft te bieden en waarom wij hartje de wereld zijn.

ik hartje de wereld

Ik hartje de wereld

Ga op reis door onze veelzijdige, veelkleurige wereld. Als je ‘Ik hartje de wereld’openslaat, kom je in een waanzinnige wereld terecht. Ónze wereld: mooier, kleurrijker en diverser dan ooit in beeld gebracht op papier. Op iedere spread ontdek je een ander aspect van onze geweldige planeet: verwonder je over de adembenemende natuur op ieder continent, verbaas je over de meest uiteenlopende bouwwerken die door mensenhanden zijn gemaakt, ontmoet mensen uit allerlei culturen en leer ‘hallo’ tegen ze te zeggen, waan je tussen de grootste en kleinste, gevaarlijkste en schattigste en meest bizarre dieren, vlieg door de lucht, zwem onder water en ren over land en likkebaard bij alle lekkernijen die in verschillende landen worden bereid.

ik hartje de wereld

Auteur: Tania Mccartney Nederlands Hardcover 9789047712763 Druk: 1 september 2021 88 pagina’s

Het boek is de eerste 3 maanden te koop voor € 19,95 en na deze 3 maanden voor € 24,95

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *