Kinderboek: KOND: kat of hond?

Alleen de naam van het kinderboek: KOND: kat of hond is al supergrappig! En ik houd nou eenmaal van boeken die grappig zijn. Wanneer mijn kinderen enorm lachen om boeken, dan is het goed. Dat maakt het leesmoment op de dag nog leuker. Daarnaast schreef ik al eens dat kinderen die zien dat jij plezier beleeft aan lezen, zelf ook meer plezier gaan beleven aan lezen. Wie zaait, zal oogsten. Zodat ook zij straks zelf boeken gaan lezen binnen hun avi niveaus.

Kond kinderboek kat hond

Leren lezen als je 6 jaar bent

Onze oudste is nu net zes jaar en vindt het leuk om woordjes te lezen en leest al graag mee in boeken. Vaak kijkt hij mee, doordat ik de boekenlegger als een lijn onder de regel houdt en leest hij af en toe een woordje mee. Ik geef hem vaak bij een langer woord alvast een eerste letter, zodat hij met een positief gevoel leest. Ik laat hem niet “hangen” in zijn gedachten als hij een letter niet direct herkent. Thuis lezen is, vooral nu nog, vooral alleen leuk en geen verplichting!

KOND: kat of hond?

Mioef, mioef! Is het een kat? Of is het een hond? Kond is net zo grappig als zijn gekke naam.

Maar is Kond wel echt of bestaat hij alleen op papier? En waarom heet hij Kond? Heeft hij echt van die dikke billen?

Ga met Pim en Maan mee op ontdekkingstocht naar Kond, de kathond. Samen beleven ze de gekste avonturen.

Fantasierijke voorleesverhalen vol humor voor kinderen van 4 tot 7 jaar over het leukste en ondeugendste huisdier van het land.

Kim Eberwijn & Marion Vrijburg | KOND |
€ 12,99 | ISBN 978 94 92901 55 2 | 4+ | Verschijnt 5 februari

Bekijk ook andere superleuke kinderboekentips op de blog. Tips voor het maken van een keuze voor een planbord voor peuters en kleuters?

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *