Kinderboekreview: Een huis voor Haas…

Een huis voor Haas… en muis! Nog een kinderboek dat supergoed in het thema van de Kinderboekenweek past: Vriendschap. Het boek past ook nog eens geweldig bij de tijd van het jaar, want met de blaadjes is het helemaal herfst. Sinds 23 september is de herfst begonnen en wij hebben de herfstblaadjes alweer verzameld uit het bos. Ook al lijkt het er momenteel niet op met deze warme temperaturen en het wordt alleen nog maar warmer! Toch is het herfst en kun de kastanjes verzameld worden en liggen er al veel blaadjes op de grond!

Een huis voor haas en muis

Een huis voor Haas…

In dit mooie stevige boek met doorkijkpagina’s kijk je je ogen uit. Het is een prachtige prentenboek om je peuter en kleuter doorheen te bladen. De tekeningen zijn mooi en de dieren zijn er ontzettend knuffelbaar in getekend. Bij elk pagina zie je het snoetje van haas door de pagina’s in een holletje van een ander dier gluren.

Een huis voor haas en muis

 

Heel leuk om met je kinderen samen ook te doen. Gluur naar het holletje van Vos, uil, beer en nog meer… Aan het eind van de zoektocht vinden ze een holletje en een nieuwe vriend. Daarmee zit je midden in het thema van de kinderboekenweek 2018: Vriendschap.

Een huis voor haas en muis

Dit mooie kinderboek kost € 12,95

Auteur: Rosalinda Kightley
Aantal pagina’s: 22
Uitgever: De Vier Windstreken
ISBN: 9789051166224

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Een huis voor haas en muis
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Een gedachte over “Kinderboekreview: Een huis voor Haas…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *