Shoesme zomercollectie kinderschoenen 2016

De echte winter lijkt nu pas begonnen, het is zo koud, maar de shops komen weer met hun voorjaar- en zomercollecties. Daar krijg je dan meteen voorjaarskriebels van, is het niet? Ik wel in elk geval, dus ik zette alvast de zomercollectie van 2016 met kinderschoenen op een rijtje voor je. Althans een paar zodat je ook de smaak te pakken krijgt.

Whát's on mama's mind shoesme zomercollectieZomercollectie Shoesme kinderschoenen

Sinds 19 januari is de voorjaar- / zomercollectie van Shoesme online. Ze hebben het weer voor elkaar, wederom gave schoenen. Omdat ik fan ben van dit merk heb ik hier een paar schoentjes voor je uitgelicht, maar neem gerust zelf een kijkje!

Meisjes zomercollectie eerste schoenen voor je peuter

Girls zomercollectie Shoesme 2016.

What's on mama's mind zomercollectie 2016 meisje ShoesmeAls ik deze meiden schoenen zie (maat 20 t/m 24) kan ik niet wachten tot mijn kleine meid kan lopen.

Ze zijn ook zo heerlijk zomers. Er zijn allerlei verschillende printjes van deze meisjesschoen beschikbaar, neem gauw een kijkje.

 

 

Jongens zomercollectie eerste schoenen voor je peuter

Boys zomercollectie Shoesme 2016.

What's on mama's mind veterschoenDeze veterschoen (maat 20 t/m 28) vind ik erg tof voor jongens. Bekijk hem hier: boys shoesme

Ze zijn zomers, netjes maar ook erg leuk. Ik zou ze mijn zoontje prima bij een zomerse bruiloft kunnen aantrekken, maar ook gewoon voor lekker onder een korte broek.

Ik denk dat ik voor deze zou gaan, misschien de lichtgrijze variant. Dat is nog een lastige keuze.

Of deze stoere en sportieve jongensschoen.
Bekijk hem ook in de collectie. Maat 20 t/m 28.

Lekker onder een spijkerbroek of korte broek. Ik zie hem er al mee in de achtertuin mee spelen van de zomer. Op de schommel, op zijn fietsje of in de zandbak.

What's on mama's mind zomercollectie 2016 stoere Shoesme

 

 

 

 

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *