Kinepolis Kleuterbios is dit keer een onvergetelijke Disney Junior Party

Erop uit tip voor dit weekend: een bioscoopfilm met je kleuter, tijdens de kleuterbios!

Dans en zing mee met je kinderen tijdens de speciale Kinepolis Kleuterbios: Disney Junior Party! Op zondag 27 mei zie je de leukste afleveringen van Disney Junior en vermaakt Mickey Mouse de kinderen in de zaal tussendoor vanaf het witte doek. 

De Kinepolis Kleuterbios is een interactieve bioscoopbeleving met de favoriete Disney Junior vriendjes voor de allerkleinsten. Speciaal voor deze ochtend wordt tijdens de voorstelling het geluid in de zaal iets gedempt en het zaallicht blijft gedeeltelijk aan. Er worden kleurplaten uitgedeeld en aan het einde van de Disney Junior Party krijgen de kleintjes een leuke goodie en een Filmdiploma mee naar huis.

disney film kleuterbios

Exclusieve aflevering van Vampirina
De Kleuterbios vindt ieder kwartaal plaats bij Kinepolis. Tijdens deze editie zie je een aflevering van Mickey and the Roadster Racers, een aflevering van PJ Masks: Pyjamahelden en een exclusieve aflevering van Vampirina. Maak deze onvergetelijke bioscoopervaring mee en bestel nu kaartjes voor jou en je jonge filmhelden!

Praktische info

  • Zondag 27 mei
  • 10:00 uur inloop, 10:30 uur start film
  • Duur: 70 minuten (excl. pauze)
  • Tickets €8,00
  • Te zien in Kinepolis Breda, Dordrecht, Enschede, Utrecht (Jaarbeurs), Huizen, Nieuwegein, Rotterdam (Cinerama), Groningen, Oss, Emmen, Zoetermeer, Den Helder, Almere, CineMagnus Schagen en CineMeerse Hoofddorp

Voor wie er naartoe gaat: heel veel kijkplezier!

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *