Kleine kinderen en een nieuwe bank: Sofacompany

Een dilemma, we willen graag een nieuwe bank, maar ja met kleine kinderen, is dat niet een beetje zonde? Wij denken van niet, dus we gaan voor een nieuwe bank. Een kussen hebben we al voor op de bank, de bank zelf nog niet.

De bank

Een zoektocht naar een nieuwe bank is niet makkelijk. Een tijdje terug hebben we een nieuwe kast gekocht, voor in de woonkamer. We waren zo uitgekeken op onze opknapkast die al 10 jaar in ons oude huis en dit huis staat. Het was ook nog het enige dat niet helemaal matchte met de stijl van onze nieuwe huis. De bank past nog prima, maar er is wel iemand doorheen gezakt. Hoewel je dat aan de buitenkant niet ziet, is het wel een beetje tijd voor een nieuw bank. We hebben deze ook alweer 10 of 11 jaar. Toen we de nieuwe kast kochten zagen we ook een heel mooie bank. Die bank was echter wel 2500 euro. Een bedrag dat ik nu niet zomaar wil neertellen voor een bank. Zo kwamen we op de Sofacompany uit. De Sofacompany heeft banken die er heel gaaf en trendy uitzien, kwalitatief goed zijn (hebben ze mij verteld, haha), maar een heel ander prijskaartje hebben.
Extra leuk trouwens dat de meubels bij de Sofacompany hippe namen hebben, zo hebben we onze eigen twee kinderen al terug gevonden als tafel en bank, haha. Een 3-zitsbank, zoals waar wij naar kijken kost € 699. Dat is dus een heel ander bedrag dan dat wij op de woonboulevard hadden gespot.

Direct lampen speelhoek lamp

Kussens op de bank

Ze hebben ook mooie kussens. Toevallig kregen wij in de blogbox een kussen van de Sofacompany. Dat was wel even toeval.

Posh Kussen

De Posh serie is een reeks van velours kussens uitgevoerd in verschillende kleuren. De diepe kleuren en de rijke stof geven een luxe ‘touch’ aan elke woon- en slaapkamer. De kussens hebben een hoes van Deense makelij met een Øko-Tex® keurmerk, en bevatten een natuurlijke vulling van eendenveren en eendendons.  De Posh kussens zijn verkrijgbaar in de afmetingen 50 x 50 cm en 40 x 60 cm.
Prijs: € 39,95

sofacompany kussen posh

Sofacompany

Sofacompany is het resultaat van de droom van de Deense oprichters Cathrine en Christian Rudolph om de Deense meubelindustrie te vernieuwen.

Dit doen wij door het maken van mooie kwalitatieve meubels tegen een eerlijke prijs, gedurende het hele jaar. Dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Wij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen. Onze meubels worden direct geleverd vanuit onze fabriek in Vietnam. Bij Sofacompany moet iedereen een mooi, kwalitatief en betaalbaar design kunnen kopen. De klant krijgt bij ons ‘waar voor haar geld’. Wij geloven dat ons concept baanbrekend is in de grote conservatieve meubelindustrie.

Wij hadden op de website al uitgebreid de banken bekeken, maar wilde het toch nog wel even uitproberen in de showrooms. Daarom gingen wij naar de showroom in Arnhem. Dat was echt een goede keuze, want daardoor hadden we toch nog wel een wijziging in de kleur bank en de stof die we op het oog hadden. Wat overigens superfijn was is dat ze in de winkel onze kinderen bezighielden met speelgoed. Dat was wel even fijn, zo konden we rustig kijken en banken uitproberen. De service was top!

Samenvatting
Review datum
Reviewed item
Sofacompany
Beoordeling
51star1star1star1star1star

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *