Kneipp review: Beautiful skin, beautiful shape!

What's on mama's mind kneipp olie2“De nieuwe Kneipp Beautiful Shape huidolie verstevigt en egaliseert de huid”. Dat wilde ik natuurlijk wel uitproberen. Kneipp ken je waarschijnlijk al van de heerlijke doucheproducten en een tijdje terug maakte ik een blog over de lekkere theeën van Kneipp.

Kneipp huidolie
Wat zegt Kneipp zelf over de huidolie? “Geen wondermiddel, wel zichtbaar effect na twee weken!”. Dat is een mooi en eerlijk verhaal, vind ik. Ik geloof nooit zo in die middeltjes die jou zogenaamd in een paar dagen omtoveren in een rimpelloos, superslank covermodel. Dat gaat hem niet worden. Maar wat vertelt Kneipp dan over het zichtbare effect? “Door dagelijks de Kneipp verstevigende Beautiful Shape huidolie in te masseren is na twee weken een omvangvermindering van je bovenbenen te realiseren van 2,8 cm en na vier weken tot wel 3,2 cm. Dit is aangetoond door een experimentele studie. Binnen de testperiode van vier weken was bij 85% procent van de testpersonen de huid zichtbaar steviger, gladder en beter gehydrateerd.” Oke, dat klinkt wel als een mooi resultaat.

Goed voor moeders
Tijdens je zwangerschap heb je misschien wel flink gesmeerd met oliën en crèmes om striae tegen te gaan. Na de bevalling vergeet je dat soms, of misschien heb je niet een geschikt product in huis.
De meeste moeders hebben als ze net een kleintje hebben gekregen en al helemaal al ze er meerdere hebben rondlopen, vaak helaas wat minder tijd om regelmatig wat extra’s aan hun eigen verzorging te What's on mama's mind kneipp oliedoen. Denk aan de pedicure, manicure, kapper of schoonheidsspecialist. Ook voelt je huid misschien wat slapper op bepaalde gebieden, je bent toch waarschijnlijk wel flink wat kilo’s aangekomen tijden je zwangerschap en hopelijk de meeste al weer kwijt. Extra lekker dus als je thuis je huid goed kunt verzorgen. Vooral voor deze dames is de huidolie van Kneipp erg geschikt.

Review
Ik ben het gaan proberen. Niet voor de omvangvermindering, ik heb geen centimeter gepakt om het te vergelijken, maar om te ervaren hoe fijn dit product is.
Het flesje en de verpakking zijn herkenbaar als een product van Kneipp. Dat vind ik altijd goed als een merk dat voor elkaar krijgt en goed kan behouden.
Ik gebruik de huidolie elke dag na het douchen en ik vind hem erg lekker. De olie trekt snel in de huid en vooral mijn droge benen kunnen dit wel gebruiken. Zo na de winter merk ik altijd dat mijn huid extra droog is. De huidolie heeft een heel fijne en frisse geur en je voelt je daardoor helemaal klaar voor de dag na het inmasseren.

“Het geheim van deze nieuwe ‘Kneipp Beautiful Shape huidolie’ zit in een gepatenteerd complex van twee bijzondere natuurlijke ingrediënten, namelijk druivenpitolie en sandelvruchtextract.”

Twee krachtige natuurlijke ingrediënten
Druivenpitolie is bijzonder rijk aan vitamine E en essentiële vetzuren. De ‘anti-aging’ vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen en helpt daardoor tekenen van huidveroudering te voorkomen. De werkzame stof van de sandelvrucht bevordert de doorbloeding en daardoor een zichtbare versteviging van de huid. Naast deze twee krachtige natuurlijke ingrediënten bevat deze huidolie onder meer ook zonnebloemolie, grapefruitolie, wonderboomolie en jojobaolie. Elk ingrediënt in deze olie helpt om de huid te verzorgen, te herstellen en te beschermen.

De nieuwe Beautiful Shape huidolie van Kneipp is nu verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. Adviesprijs € 12,49 (100 ml).

 

What's on mama's mind opgestuurd artikel

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *