Koningsdagoutfit baby

Woensdag 27 april is het weer Koningsdag. Ik moet er nog wel even aan wennen dat het geen “Koninginnedag” meer heet hoor. Ga jij het vieren en neem je je kleintje(s) mee? Hopelijk wordt het mooi weer.

What's on mama's mind koningsdagoutfit LauverIk heb al een leuke outfit voor ons meisje gescoord. Maatje 74. Deze koningsdagoutfit van Lauver bestaat uit een T-shirt en haarband. Superschattig toch?

Je vindt er ook super schattige babyschoentjes.

 

 

Wat ga je doen met Koningsdag, wordt het uitbundig gevierd? Ga je naar een groot feest, of iets speciaal voor kids?

Een paar Koningsdag uitstapjes uitgelicht voor je

ZWOLLE 
Dit jaar is het ‘officiële’ feest in Zwolle. Het programma van de Koning en de Koningin tref je hier.

ARNHEM
Met kids schijnt het leuk te zijn overdag bij het Sonsbeekpark, het Kerkplein en het Coehoornpark. What's on mama's mind koningsdagoutfit haarbandje LauverEn als je het niet te laat vindt sluit je de dag om 22:15 uur samen feestelijk af met de vuurwerkshow op de Rijnkade.

MAASTRICHT
In het Stadspark s het tijd voor een gezellige vrijmarkt waar jong en oud hun spulletjes aan de man brengen terwijl live bands voor extra sfeer zorgen.

NIJMEGEN
In Nijmegen is het Goffertpark omgetoverd tot een vrijmarkt. Wil je leuk speelgoed en of handige kinderspulletjes kopen? Struin dan eens langs alle kleedjes in het park. Voor een zachtprijsje vind je veel leuks. Er zullen ook diverse kinderactiviteiten georganiseerd worden. Verder is er door het hele centrum feest.

ROTTERDAM 
Op het Lloyd Multiplein aan de Schiehaven (jaarlijkse kermis tijdens Koningsdag)  is het erg leuk voor de kids. Er zijn heel veel attracties.
Heb je weleens gehoord van de Royal Rollerdisco? Dat is een gratis festival op het Deliplein met livemuziek, een vrijmarkt en er wordt geskate en gedanst. Heb je geen rolschaatsen? Je kunt ze daar huren, dus have fun!

UTRECHT
In Utrecht is het reuze gezellig op de vele vrijmarkten verspreid door de hele stad.

 

Please follow and like us:

Post Author: mamasmind

Hi, welkom op mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van de mamablog en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook de leukste must-haves en must-do's voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *