Korte broeken uit voorjaarscollectie van Little Label en Tapete

Ben je nog op zoek naar korte broeken? Ik vind de joggingstof broeken van Little Label en Tapete dit jaar weer erg leuk. De broekjes zitten supercomfortabel. Mijn zoontje kan er straks weer heerlijk in buiten spelen en ook op school is het fijn in zo’n broek. Vooral als het echt warm wordt dan zitten dit soort materialen toch het prettigst.

korte broeken tapete en little label

Korte broek van Tapete

Tapete heeft vrolijk kinderkleding met mooie prints. Het is kleurrijk en van een goede kwaliteit. De licht of helder blauwe korte broek is van Tapete, die vind ik heel erg leuk te combineren met bijvoorbeeld de trui van Tapete. Die heb ik je alweer een keertje eerder laten zien, afgelopen maand.  Hieronder de combinatie. Het is een beetje spijkerbroek met trui combinatie als je deze kleur pakt. Bij mijn zoontje vind ik blauw sowieso vaak leuk staan

Tapete voorjaarscollectie 2018

De korte broek van Little Label

Een soortgelijk broekje als je kijkt naar comfortabel en kwaliteit, maar weer een heel andere uitstraling. De korte broek van Little Label is donker blauw en zit net als de broek van Tapete erg mooi.
Mijn zoontje heeft heel smalle beentjes, daarom heb ik de broeken nog in maat 98, terwijl hij vaak kleding maat 104 of 110 draagt. Spijkerbroeken koop ik altijd als slimfit en in maat 110. Hij is 108 cm lang. De combinatie van het lichtblauwe vest met het donkerblauwe van de korte broek vind ik erg tof. Onder het vest een fijn t-shirtje. Wordt het te warm; vestje uit!

tapete voorjaarscollectie 2018

 

Shopdetails jongensoutfit Little Label en Tapete:

Tapete trui met motor: € 42,95
Tapete lichtblauwe korte broek: € 37,95
Little Label lichtblauwe vest: € 49,95
Little Label donkerblauwe korte broek: € 37,95

Schoenen Shoesme

Jongenssneaker hoog met ster: € 79,95

mamasmind

Hi, welkom op de blog What's on mama's mind. Ik ben Kim, oprichter van deze mamablog en lifestyle- en reviewwebsite What's on mama's mind. Op deze site lees je ervaringen van andere moeders, maar vind je ook tips voor de leukste must-haves, must-do's en must-reads voor moeders met jonge kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *